filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Zombieland

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Zombieland, Ruben Fleischer, film, plakat, poster, artwork

© Columbia Pictures

Af 23. okt. 2009

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til ZombielandZombieland on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen

Veloplagt zombie-komedie formår at tilføje nyt til hensygnende genre.

Sjældent har jeg moret mig så meget over en film!Det er to timers hæsblæsende, voldsom, energisk og sprudlende underholdning. En tur i den vildeste rutchebane, jeg længe har prøvet i en biograf. I bogstaveligste forstand!Hovedpersonerne i det dystopiske ruinlandskab der er det nye USA, er skrevet og spillet på en sådan måde, at man straks føler man kender dem og hygger sig i deres selskab. Især Woody Harrelson som den ensomme cowboy på udkig efter hævn, bevæbnet til tænderne med våben og skarpe bemærkninger, lyser op.Man er aldrig i tvivl om, at instruktøren har villet skabe en god gang popcorn underholdning, men hvor andre Hollywood produktioner af denne karakter kun skaber larm, bang og spektakel (Transformers, jeg mener dig!), så tager Zombiland aldrig sig selv for seriøst, hvilket i høj grad klæder den, og den fungerer som en tegneserie med ”over-the-top” action der hele tiden opper indsatsen og aldrig står stille.Scener skræmmer, scener morer og scener rører, men aldrig føler man, at der forsøges presset en morale ned over en.Verden er gået under, den er fucked, og de første scener i filmen, herunder filmens start credits, skaber med det samme en morsom og voldsom baggrund, der skræmmer, men mest morer!Verdens endeligt skyldes ikke miljøsvineri, genforskning eller terrorisme, men derimod en fordærvet burger på en snasket restaurant.Filmen prøver ikke at være mere, end den er, og man er aldrig bange for, at hovedpersonerne skal lide overlast, der er tale om tegneserieaction, hvor intet tages seriøst og ingen for alvor er bange, når kuglerne flyver, og stilen i filmen er bestemt i tråd med store instruktører som Sam Raimi, der mestrer denne genre!Og for resten…. Bill Murrays cameo som sig selv er lige i øjet, og filmens mange filmreferencer kan ikke andet end at glæde en gammel filmnørd som undertegnede!Filmen er ikke dyb, og det skal den slags ikke være! Den skal underholde dig og give dig nogle scener, du ikke glemmer foreløbigt, mens du spiser dine popcorn og ville ønske, at du kunne tage en uges ferie i Zombieland, for der har de det fanme sjovt!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Zombieland


Produktionsår: 2009
Instruktion: Ruben Fleischer
Manuskript:
Komponist: David Sardy
Fotograf: Michael Bonvillain
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard, Bill Murray, Derek Graf, Cesar Aguirre, Jacob G. Akins, Hunter Aldridge.
Spilletid: 88 min
Filmstudie: Columbia Pictures

Detaljeret info om Zombieland på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Zombieland'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019