filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Wrath of the Titans 3D

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Wrath of the Titans 3D, Jonathan Liebesman, film, plakat, poster, artwork

© Legendary Pictures

Af 5. apr. 2012

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Wrath of the Titans 3DWrath of the Titans 3D on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Wrath of the Titans 3D Trailer

Guder, helte og dæmoniske afguder tørner endnu engang sammen i overdådigt over-the-top actionbrag i 3D.

Etteren var ok, og trods en elendig 3D-konvertering visuelt imponerende, ligesom den med sin simple, men spændende religiøse historie var effektiv. Den var klart bedre end den original, den var et remake af, men noget mesterværk var det ikke, og nogen stor film var det heller ikke. Men den var underholdende, og det var faktisk dens eneste mission!Etteren tjente ganske udmærket, så det var vel bare et spørgsmål om tid, før toeren ville komme, og den er her nu i form af ”Wrath of the Titans”.Toeren handler igen om Perseus, den store græske halvgud, der er søn af Zeus. Han får hjælp af dronning Andromeda, en menneskekvinde, der tager hele verdens ve og vel på sine, ganske brede og trænede, skuldre!Hvor det i etteren var Hades, Zeus's bror, der var skurken, som forsøgte at bringe verden til en ende ved brug af en enorm blæksprutte (The Kraken), så er det i denne film selveste Zeus' og Hades' far, den verdensomstyrtende ”Kronos”, lavet af lava, CGI og masser af fantasi, der forsøger at gøre kål på livet for alle mennesker og livet, som vi kender det! (Ja, de havde god fantasi, de grækere!)...Igen må Perseus sætte ud på sin flyvende hest Pegasus for at redde verden!Jeg kan godt lide filmen!Effekterne er faktisk imponerende flotte, og skuespillet er også ok. Både Liam Neeson og Ralph Fiennes gentager deres roller som henholdsvis Zeus og Hades, og derudover er der et ganske fint persongalleri, med både kendte og ukendte skuespillere, der leverer varen, men heller ikke mere!Filmens plot er mere kompliceret end etterens, men stadig til at følge med i, og faktisk synes jeg, at filmen er bedre end etteren, fordi der kommer mere af den spændende græske mytologi ind i den.

...Filmens actionsekvenser er bragende flotte, og man nyder turen, også i 3D, der i denne film er mindre forstyrrende end det plejer. De supplerer filmens spændende historie godt, uden at dominere.
Det er solid underholdning, der kører i højt gear fra starten af, og ligesom med etteren, bliver der ikke brugt meget tid på at karakterudvikle - den hæsblæsende kamp for menneskehedens eksistens går i gang med det samme. Det gør ikke noget, og der er tale om rigtig god underholdning, smæk for skillingen og en tur, der selvom den er glemt, når man forlader biografens mørke, stadig er sjov at være med på!Den er bedre end etteren, men ikke så meget bedre, at den skal have højere karakter. Etteren fik 4 stjerner, det får denne film også, dog med pil op ad, fordi den simpelthen har en bedre og mere interessant historie.Det er god popcornunderholdning, men ikke mere, og så længe du går ind i salen med den forventning, så bliver du ikke skuffet.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Wrath of the Titans 3D


Produktionsår: 2012
Instruktion: Jonathan Liebesman
Manuskript:
Komponist: Javier Navarrete
Fotograf: Ben Davis
Skuespillere: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez, Toby Kebbell, Rosamund Pike, Bill Nighy, Danny Huston, John Bell, Lily James, Alejandro Naranjo, Freddy Drabble, Kathryn Carpenter, Matt Milne, Kett Turton.
Spilletid: 99 min
Filmstudie: Legendary Pictures

Detaljeret info om Wrath of the Titans 3D på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Wrath of the Titans 3D'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019