filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Wild Tales

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Wild Tales, Damián Szifrón, Relatos salvajes, film, plakat, poster, artwork

© Corner Producciones

Af 8. maj. 2015

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til Wild Tales - Relatos salvajesWild Tales on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Wild Tales Trailer

Seks forrygende fortællinger.

Et øje for et øje. Hævn. Følelsen af at kunne give igen, hvis du føler dig uretfærdigt behandlet. Nogle gange fordi du rent faktisk bliver uretfærdigt behandlet. Andre gange fordi du overreagerer og burde vende den anden kind til.

Denne grundlæggende, menneskelige følelse er det gennemgående tema i de seks fortællinger som udgør "Wild Tales".

Historien om den forurettede som slår mere end to fluer med et smæk. Om servitricen der får uventet hjælp mod en gammel plageånd. Ingeniøren der kendes skyldig på trods af hans åbenlyse uskyld i et korrupt system. Rigmandsfamilien der forsøger at betale sig fra retsforfølgelse. Det uforudsigelige udfald af road rage og sidst, men absolut ikke mindst; brylluppet fra helvede, der søger ind til kernen af parforholdet.

... Alle seks historier fortalt med skarphed, humor og en universel menneskelighed, som er umulig ikke at identificere sig med.
Man sympatiserer med manden mod systemet. Raser mod den provokerende bilist. Fnyser og glædes over det opstyltede bryllup.

"Wild Tales" er intelligent skruet sammen, stramt fortalt, energisk filmet og mesterligt klippet.

Dialogen sprudler fra de fremragende skuespillere, der vækker karaktererne til live - på trods af at de seks fortællinger deles om filmens to timers spilletid.

Det er medrivende. Det er forrykt. Og det er forbandet underholdende.

Du skylder dig selv at se "Wild Tales". En af årets mest underholdende og originale film, der fortjener et stort publikum.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Wild Tales


Produktionsår: 2014
Alternativ titel: Relatos salvajes
Instruktion: Damián Szifrón
Manuskript:
Komponist: Gustavo Santaolalla
Fotograf: Javier Julia
Skuespillere: Darío Grandinetti, María Marull, Mónica Villa, Rita Cortese, Julieta Zylberberg, César Bordón, Leonardo Sbaraglia, Walter Donado, Ricardo Darín, Nancy Dupláa, Oscar Martínez, María Onetto, Osmar Núñez, Germán de Silva, Erica Rivas.
Spilletid: 122 min
Filmstudie: Corner Producciones

Detaljeret info om Wild Tales på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Wild Tales'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019