filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Titanic - 15th Anniversary Edition

filmkorn.dk grafik kolonBOKSSÆT-ANMELDELSE

Titanic - 15th Anniversary Edition, , film, plakat, poster, artwork

© Paramount

Af 29. okt. 2012

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Titanic - 15th Anniversary Edition

Skriv kommentar

Et gigantisk skib, en stor film, et meget lille bokssæt.

Hvad skal jeg sige... jeg elsker Titanic, både filmen og hele historien bag og jeg har ventet med spænding på, at denne film skulle udgives på Blu-ray. Det er den så nu i både en 4-disc 2D-udgave, en 6-disc 3D-udgave samt dette Deluxe bokssæt.

Bokssættets indpakning er rigtig flot i tykt pap med nupret overflade, der skal forestille nitter på skibets side (20x30x5 cm).

Selve filmen er i 6-disc 3D-udgaven præsenteret i samme indpakning som ”standardudgaven”, der indeholder følgende:
3D-versionen på 2 Blu-ray discs.
2D-versionen på 1 Bluray disc
En blu-ray disc med ekstramateriale og endelig filmen på DVD fordelt på 2 discs.

Filmen skuffer da heller ikke og er flottere end nogensinde på Blu-ray. Ekstramaterialediscen indeholder også mange fine ting, bl.a. alt ekstramaterialet fra den oprindelige 4-disc DVD-udgave fra 2005, men også et par nye spændende dokumentarprogrammer i HD:

  • ”Reflections On Titanic”, en dokumentar i fire dele der handler om filmindspilningerne (64 Minutter).
  • ”Titanic - The Final Word With James Cameron”, som er en dokumentar om James Camerons egne ekspeditioner til Titanicvraget og myterne omkring forliset (97 minutter).

Det fysiske ekstramateriale er knap så imponerende og består af følgende:


  • Hardback souvenirbog på 28 sider med billeder fra filmen (17x27,5 cm). Et flot produceret, men ret ligegyldigt stykke ekstramateriale. Jeg ville hellere have haft en mere omfattende bog med historier fra filmindspilningerne (á la bogen fra ”Jaws”-boksen som er anmeldt tidligere). Dette ligner noget man har delt gratis ud ved gallapremieren på 3D versionen.
  • 6 Postkort med skecthes af filmens kostumer (13x16 cm) – igen flot produceret, men lidt ligegyldigt.

Titanic 15th Anniversary Edition blu-ray content

© Paramount


Der er dog også lidt mere interessante ting:
  • Genoptryk af radiotelegrafbeskeden fra Titanic efter at de havde ramt isbjerget.
  • Genoptryk af menukort fra 1. og 2. klasses restauranterne.
  • Genoptryk af ”reklamefolder” fra White Star Line som gør reklame for deres to skibe ”Olympic” og ”Titanic”.
  • Genoptryk af listen over førsteklassespassagerer, et slags info hæfte med afgangs og ankomst tider for Titanic og andre skibe og igen mere reklame for de to skibe Olympic og Titanic.
  • Genoptryk af ”The Daily Graphic – Titanic In Memoriam Number” fra den 20 April 1912 (8 sider – 34x24 cm). Nok det mest interessante stykke ekstra materiale, der fortæller lidt om hvad man vidste om katastrofen kun 6 dage efter den var indtruffet og også med rigtig mange facts om selve skibet og dets passagerer.
Bokssættet koster omkring omkring 600 kr. i butikkerne og selve 3D-blu-ray-udgaven (6-disc sættet) koster mellem 250 og 300 kr. Så på trods af super flot indpakning er dette bokssæt simpelthen for dyrt i forhold til, hvad der følger med af fysisk ekstramateriale. En film som Titanic fortjener en stor flot bokssætudgivelse og det er dette langtfra. Så vi må vente til 20 eller 25 års jubilæet for at se om der rettes op på dette.

Med mindre man er super hardcore fan af filmen og bare skal have den i alle udgaver, så må mit råd være at nøjes med en af normaludgaverne, for filmen er fantastisk, men det fysiske ekstramateriale er ikke pengene værd.

Er du til mere Titanic kan jeg afsløre, at jeg senere vil anmelde dokumentarbokssættet ”Titanic 100 Years Below – Deluxe Centenary Edition” fra History Channel, for er man fan af selve historien om skibet Titanic (altså udover James Camerons film), er det helt klart det bokssæt, man skal investere i.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Titanic - 15th Anniversary Edition'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
The Shape of Water
The Shape of Water, Guillermo del Toro, film, plakat, poster, artwork
Filmen har vundet adskillige priser, herunder Oscars, og den har høstet stor ros fra kritikere og tilskuere undervejs. Det er en ...
Læs anmeldelsen
Black Panther
Black Panther, Ryan Coogler, film, plakat, poster, artwork
​Black Panther slår alle rekorder, hvad angår indtjening og mængden af lovprisninger fra anmeldere verden over. Der er ingen ...
Læs anmeldelsen
Molly's Game
Molly's Game, Aaron Sorkin, film, plakat, poster, artwork
Molly’s Game har trods sin lange spilletid ikke ét gram overflødigt fedt på sig. Med instruktørdebutanten Aaron Sorkin - som ...
Læs anmeldelsen
Darkest Hour, Joe Wright, film, plakat, poster, artwork 12 Strong, Nicolai Fuglsig, film, plakat, poster, artwork Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Martin McDonagh, film, plakat, poster, artwork I, Tonya, Craig Gillespie, film, plakat, poster, artwork Jumanji: Welcome to the Jungle, Jumanji (2017), Jake Kasdan, film, plakat, poster, artwork Star Wars: The Last Jedi, Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, Rian Johnson, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (8 film)

2018