filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Titanic - 100 Years Below - Deluxe Centenary Edition

filmkorn.dk grafik kolonBOKSSÆT-ANMELDELSE

Titanic - 100 Years Below - Deluxe Centenary Edition, , film, plakat, poster, artwork

© Amazon.co.uk

Af 25. nov. 2012

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til Titanic - 100 Years Below - Deluxe Centenary EditionTitanic - 100 Years Below - Deluxe Centenary Edition on IMDb

Skriv kommentar

Imponerende bokssæt med alt, hvad du behøver at vide om Titanicforliset.

For nyligt anmeldte jeg bokssæt-udgaven af James Camerons "Titanic" her på filmkorn, og selvom filmen stadigvæk holder var jeg knap så imponeret over det fysiske ekstramateriale.Men hvis du er interesseret i historien om Titanic, fra skibet blev bygget til det sank på jomfrurejsen, de efterfølgende mytedannelser og virkelig vil have valuta for pengene, så er dette i den grad bokssættet for dig.Sættet kommer i en rigtig lækker æske i en meget tyk papkassette. Æsken kan foldes ud og afslører tre "rum" med rigtigt lækkert og gennemarbejdet indhold:

  • Rum 1 indeholder 26 genoptryk af diverse interessante dokumenter; bl.a. oversigtskort over Titanic, identitets kort og telegrafbeskeder - bl.a. SOS beskeden fra Titanic til skibet S.S. "Birma" - brevvekslinger, postkort med mere. Alt genoptrykt på forskelligt udseende papir der giver et gammelt og autentisk udseende.

  • Rum 2 indeholder bogen "The Story Of Titanic" af Henry Hirst. En lækker indbundet bog på 132 sider (20,5 x 13,5 cm), der gennemgår hele historien om Titanic; både om rederiet "White Star Line", selve forliset og de efterfølgende høringer. Bogen er rigt illustreret med billeder af skibet, dets passagerer og besætning, avis udklip med mere.

  • Rum 3 indeholder selve DVD-boksen og den består af 3 x DVD'er med i alt 6 dokumentarprogrammer produceret af A&E Television Networks for The History Channel. Alle 6 programmer er præsenteret i 4:3 fullframe og desværre kun med hollandske undertekster, som dog er mulige at fjerne. Samlet spilletid ca. 8 timer.

De seks dokumentarprogrammer er:  • Titanic´s Final Moments: Missing Pieces

  • Lost Worlds: Building The Titanic

  • Titanic's Achilles Heel

  • Modern Marvels: Titanic Tech

  • Titanic: Death Of A Dream

  • Titanic: The Legend Lives OnSættet indeholder også en CD med genindspilninger af 25 musiknumre, der var populære på den tid.I løbet af 8 timers dokumentarprogrammer om samme emne er der selvfølgelig gentagelser, men programmerne tager udgangspunkt i forskellige aspekter om skibet og forliset og er derfor stadig både informative og underholdende. Det er nok de færreste der kan holde til mere end et program på en aften.

Titanic, 100 Years Below, Deluxe Centenary Edition, indhold, content

Amazon.co.ukDet er yderst sjældent, at man ser dokumentarprogrammer få sådan en flot bokssæt-udgivelse, men man kan da håbe, at dette sæt vil sætte standarden for fremtidige udgivelser og ikke mindst at en dansk distributør vil købe rettighederne og udgive det i Danmark. Sættet kan købes hos Amazon.co.uk.Selve DVD-boksen med de 6 dokumentarprogrammer kan også købes i løssalg (uden CD).Er du til mere Titanic kan jeg endvidere anbefale bøgerne "En Nat Man Husker" af Walter Lord, bogen som anses for hovedværket indenfor Titaniclitteratur og "Danskerne På Titanic – Skibskatastrofens skæbner" af Michael Müller.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Titanic - 100 Years Below - Deluxe Centenary Edition'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019