filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Town

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Town, Ben Affleck, film, plakat, poster, artwork

© Warner Bros. Pictures

Af 2. nov. 2010

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til The TownThe Town on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer The Town Trailer

Ben Affleck imponerer som instruktør.

'The Town' handler om væbnede røverier og politets jagt på dem, der udfører dem. Den handler om skuddueller, biljagter og hurtige penge, og den handler om venskaber, kriminelle relationer og om at havne på den forkerte hylde.Men mest af alt handler 'The Town' om at komme ud af kriminalitet, om de relationer der støtter os, og især de relationer, der holder os tilbage og forhindrer flugt.Ben Affleck har med 'The Town' lavet en flot film, som han både har instrueret og skrevet, ligesom han selv spiller den altoverskyggende hovedrolle som røveren Doug MacRay med det store hjerte, de knuste drømme og ønsket om et andet liv.

...
Dougs bedste ven James Coughlin spilles med stor overbevisning af Jeremy Renner ('The Hurt Locker') og er en af filmens mest farverige bipersoner.
Doug er perfekt til at være voldelig kriminel, men ikke så meget andet, og han står tillige for kidnapningen af den smukke bankdirektør Claire Keesey (Rebecca Hall) i forbindelse med det røveri filmen kredser om. For at finde ud af om Claire ved noget, der kan belaste dem, beslutter Affleck sig for at opsøge hende og tage kontakt. Resultatet er, at han falder for hende, og langsomt aner en udvej ud af det liv, han har fortrudt i mange år.Filmens actiondel fungerer fint, og der er både drama og spænding, med et måske lidt for velkendt persongalleri i form af den ihærdige, nærmest personlige lovmand, der ikke kan lade arbejdet ligge (sagde nogen Al Pacino fra 'Heat'?) og den slidte, billige pige, der er fanget i skidt til halsen. Mange af relationerne dyrkes ikke tilstrækkeligt i filmen, og som sådan fejler den, da figurerne virker lidt tynde og ugennemarbejdede. Filmens hovedpersoner er dog tilstrækkeligt udforskede til, at man engagerer sig i dem, og de menneskelige portrætter er til tider både gribende og tragiske.'The Town' viser med stor tydelighed, hvor svært det er at komme ud af en kriminel løbebane, når først man har bundet sig op på mennesker, der også færdes der. Afflecks instruktion har skabt en film med en fin pacing, så man aldrig keder sig, selvom nogle af scenerne virker lidt forcerede og ligegyldige.Affleck beviser med 'The Town', at han er både en dygtig instruktør, forfatter og skuespiller, og måske er dette begyndelsen på noget rigtig godt fra Affleck, hvis blot han arbejder lidt mere med sine manuskripter for at engagere på alle pladser.'The Town' er en spændende film, der underholder ganske effektivt og giver stof til eftertanke - og det er jo ikke så skidt!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Town


Produktionsår: 2010
Instruktion: Ben Affleck
Manuskript:
Komponist: David Buckley, Harry Gregson-Williams
Fotograf: Robert Elswit
Skuespillere: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Slaine, Owen Burke, Titus Welliver, Pete Postlethwaite, Chris Cooper.
Spilletid: 125 min
Filmstudie: Warner Bros. Pictures

Detaljeret info om The Town på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Town'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019