filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Meg

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Meg, Jon Turteltaub, Megalodon, film, plakat, poster, artwork

© Apelles Entertainment

Af 21. aug. 2018

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til The Meg - MegalodonThe Meg on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer The Meg Trailer

Dum, ligegyldig og blodfattig hajfilm skuffer!

Film om hajer har af en eller anden grund altid fascineret filmgængere, naturligvis med Spielberg’s klassiker Jaws (1975) som ypperste eksempel indenfor genren.

The Meg nærmer sig IKKE den film – langt fra!

The Meg er en dum og ligegyldig film med nogle ok actionscener, et forudsigeligt plot og middelmådige skuespillere. At den samtidig virker kynisk og kalkuleret i sin tendentiøse leflen for et kinesisk publikum (filmen er en co-produktion mellem USA og Kina) gør ikke filmen bedre, og man ved man har fat i en stinker af en film, når Jason Stathams skuespil faktisk er noget af det, man sætter mest pris på – naturligvis koblet sammen med de trods alt flotte hajangrebs scener.

... Filmens rating er PG13, hvilket betyder, at den er blodfattig, og at den gore, der gør disse film sjove, mangler fuldstændig.
Ingen hunde kommer til skade, babyer overlever og alle børn ender med lykkelige liv. Hajen virker simpelthen ikke farlig, da den stort set ikke rigtig spiser nogen eller noget igennem hele filmen.

Filmen er flot lavet, og så vidt jeg kan læse mig til, er oplægget en serie af bøger, hvor plottet er en anelse mere udpenslet og i øvrigt mere gennemtænkt. Hvorfor filmskaberne af dette morads af en film har valgt at gøre, som de her gjort, giver slet ingen mening, når man læser om det oprindelige bagvedliggende oplæg.

Uanset hvad, så virker The Meg som et kynisk forsøg på at skabe en ny indbringende franchise. Men lad det være sagt med det samme. Det kræver mere blod, flere scares og ikke mindst et plot og nogle personer, man kerer sig om.

Det er en ommer, og jeg gider ikke se en toer, hvis den er ligeså ringe som denne film!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Meg


Produktionsår: 2018
Alternativ titel: Megalodon
Instruktion: Jon Turteltaub
Skuespillere: Jason Statham.
Spilletid: 113
Filmstudie: Apelles Entertainment

Detaljeret info om The Meg på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Meg'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019