filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The LEGO Batman Movie

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The LEGO Batman Movie, Chris McKay, Lego Batman filmen, film, plakat, poster, artwork

© DC Entertainment

Af 21. feb. 2017

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til The LEGO Batman Movie - Lego Batman filmenThe LEGO Batman Movie on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer The LEGO Batman Movie Trailer

Fuld turbo og sømmet i bund kun afbrudt af god humor og masser af ideer!

LEGO filmen fra 2014 var et kæmpehit, ikke mindst fordi den formåede – udover at være en kæmpemæssig reklamesøjle fra alle børns legetøjsfavorit – at være ekstremt sjov og faktisk også ganske dyb i sin historie, der havde mere på hjerte, end man umiddelbart skulle tro.

Jeg var vild med den, da den formåede at underholde alle aldre, fra barn til voksen, med humor til alle aldre. Især filmens brug af meta-kommunikation var genial, og popkulturreferencerne stod i kø.

Derfor var jeg også ret klar til at se Lego Batman filmen, og har set frem til den. Blev jeg skuffet? Nej. Blev jeg underholdt? Bestemt! Var den ligeså god som den første LEGO film? Nej, desværre, men tæt på!

Lego Batman filmens styrke er det kendte univers fra DC Comics og Warner Brothers, hvor figurer som Batman, Superman, Gremlins, King Kong og alverdens brogedes superhelte og skurke bliver luftet LEGO-style. Det er sjovt, det er anderledes, og fuldstændig ligesom den første LEGO film.

... Lego Batman filmens tempo er hæsblæsende fra første scene, man fristes næsten til at sige, at den ikke rigtig – undskyld – bygger ordentligt op, men bare kører på.


Det virker dog udmærket, og filmens metalag og humor er igen i top, med masser af sjove scener til selv de mindste børn.

Filmens plot handler om ensomhed, om Batmans sejhed koblet sammen med en sårbarhed over at komme for tæt på nogen. Det er er LEGO-take på en klassisk Batman-historie, og det håndteres fint her. Tempoet gør dog, at der ikke er lang tid til at fordybe sig, og det bliver til tider lidt for manisk med bulder og brag.

Filmens action og humor går i skøn forening, og det er en rigtig feel-good film med noget på hjerte – dog ikke så dyb og original, som den første, og bestemt ikke så jordnær, som den første viste sig at være.

Det gør dog ikke noget, det er en solid film, der giver et anderledes og ret tjekket syn på de superhelte og superskurke, vi troede vi kendte. LEGO laver åbenbart gode reklamer for deres produkter i form af ganske habile, sjove og underholdende spillefilm, og hvis man kan se bort fra den productplacement, filmene er udtryk for, i denne film suppleret med masser af æble, så tænker jeg at man med ro kan lade sig sænke ned i biografstolen og nyde filmens til tider hektiske og stærkt underholdende stil sammen med sine børn uanset alder.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The LEGO Batman Movie


Produktionsår: 2017
Alternativ titel: Lego Batman filmen
Instruktion: Chris McKay
Manuskript:
Komponist: Lorne Balfe
Skuespillere: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes, Siri, Zach Galifianakis, Jenny Slate, Jason Mantzoukas, Conan OBrien, Doug Benson, Billy Dee Williams, Zoe Kravitz, Kate Micucci, Riki Lindhome, Eddie Izzard.
Spilletid: 104 min
Filmstudie: DC Entertainment

Detaljeret info om The LEGO Batman Movie på IMDBTilladt over 7

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The LEGO Batman Movie'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork
Genrefilm har ofte et skær af b-film over sig, som kommer til udtryk i tilforladeligt skuespil, uinspirerende klipning og en svin ...
Læs anmeldelsen
Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (30 film)

2018