filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, Francis Lawrence, film, plakat, poster, artwork

© Color Force

Af 25. nov. 2014

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til The Hunger Games: Mockingjay - Part 1The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Trailer

Stærkere og stærkere vokser det sig, fænomenet, der bare bliver bedre og bedre!

Endelig er det lykkedes Hollywood at blive stærke nok til at være interessante i stedet for blot at være grådige. Bevares, opdelingen af den sidste bog i ”Hunger Games”-trilogien til to film lugter lidt af pengemændenes hengemte tegnedrenge, men ”værket”, som Mockingjay part 1 er en del af, kan ikke længere afvises eller tilsidesættes som andet end helstøbt og vellavet topunderholdning for både unge, ældre og voksne.Skuespillerne er faldet på plads i deres roller, nye roller udfyldes smukt og gedigent og plottet udvikler, udvider og funderer sig på fornem vis, med præcis den rigtige mængde drama, action, historie og humor. ”Hunger Games”-filmene fremstår som voksne ungdomsfilm, film der virker for teenagere og deres forældre.

... Det er fremragende science fiction, og denne tredje film i serien lægger perfekt op til det klimaks, vi har ventet på.
Jeg er stadig imponeret over, hvordan filmene udvikler sig i takt med deres personer, og jeg er glad for at Hollywood tør være mere voksne, og at de tilsyneladende følger bøgerne, også selvom de til tider kan være kompromisløse. Det er filmene nemlig også.Der er en stor styrke bag produktionen bag disse film, og denne film er ingen undtagelse. Det er et slags mellemspil, men slet ikke ligegyldig af den grund, tværtimod. Filmene tager tid til at bygge deres plot op, og der er ingen ligegyldige eller trivielle scener, og selvom filmen gearer ned nogle gange, så er det klædeligt, og pacing og tempo virker sømløst med de få actionscener, der aldrig er overflødige.Det hele spiller sammen, og jeg glæder mig som et lille barn til afslutningen på denne modne, intelligente og spændende filmserie, der for alvor har vist, at Hollywood er ved at få nosser, selvom de naturligvis stadig vil tjene penge.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1


Produktionsår: 2014
Instruktion: Francis Lawrence
Manuskript:
Komponist: James Newton Howard
Fotograf: Jo Willems
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Willow Shields, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Mahershala Ali, Jena Malone, Jeffrey Wright, Paula Malcomson, Stanley Tucci.
Spilletid: 123 min
Filmstudie: Color Force

Detaljeret info om The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 på IMDBTilladt for alle

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019