filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Heat

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Heat, Paul Feig, film, plakat, poster, artwork

© Twentieth Century Fox Film Corporation

Af 22. aug. 2013

Karakter 2 ud af 6 stjerner (Dårlig) til The HeatThe Heat on IMDb

2 kommentarer | Info om filmen | Trailer The Heat Trailer

The Heat er ikke sjov.

Der bliver bandet og svovlet. Hoppet og danset. Nikket skaller og skudt. Skubbet og puffet. I et væk. Og det er overhovedet ikke sjovt."The Heat" er en såkaldt umage par-komedie. Dem har vi set et par stykker af. Især op gennem 1980'erne, hvor jeg da husker nogle enkelte af dem som vellykkede.Sandra Bullock er den stive FBI-agent, der mod sin vilje skal samarbejde med den street smarte politibetjent Mullins spillet af Melissa McCarthy. To skuespillere sat sammen for at skabe dynamik og spænding i det papirtynde plot.Efter 5 minutter er det løb kørt. Bullock bliver aldrig sjov som den stivnakkede regelrytter, og det samme kan siges om Melissa McCarthy, hvis snakketøj tydeligvis skal forestille at være filmens trumfkort. Hun er bare ikke det der minder om sjov. Blot trættende og irriterende.

... "The Heat" er 30 år for sent på den til for alvor at chokere med sin blanding af rå vold og rapkæftet dialog. Alt for sent!
Filmen er såmænd skarpt klippet og McCarthys komiske timing fejler intet, men hvad nytter det, når materialet hun har at arbejde med er så uoriginalt og fortærsket, at selv Eddie Murphy ville have afslået manuskriptet - og han er på sine gamle dage ikke ligefrem kræsen med sine roller.Det hovedsageligt kvindelige publikum i salen morede sig nu ellers kosteligt - ligegyldigt hvad filmen smed i hovedet på dem af falde-på-halen-komik og bandeord. Det var lidt lige som at sidde blandt et sitcom-publikum, der af en overkæk assistent får at vide, hvornår der skal grines. Pudsigt.Jeg trak da på smilebåndet et par gange, for der et par gode jokes på bekostning af en albino, men ud af en spilletid på næsten 2 timer er det ikke ligefrem en imponerende bedrift."The Heat" er blevet en kæmpe succes i USA. At dømme efter de førnævnte kvinders latter i salen muligvis også i Danmark. Jeg håber, at jeg med denne anmeldelse har gjort mit for at det ikke sker.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Heat


Produktionsår: 2013
Instruktion: Paul Feig
Manuskript:
Komponist: Michael Andrews
Fotograf: Robert D. Yeoman
Skuespillere: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demian Bichir, Marlon Wayans, Michael Rapaport, Jane Curtin, Spoken Reasons, Dan Bakkedahl, Taran Killam, Michael McDonald, Thomas F. Wilson, Peter Weireter, John Ross Bowie, William Xifaras, Cary 'Big Shug' Guy.
Spilletid: 117 min
Filmstudie: Twentieth Century Fox Film Corporation

Detaljeret info om The Heat på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Heat'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019