filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Hangover Part 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Hangover Part 2, Todd Phillips, Tømmermænd i Thailand, film, plakat, poster, artwork

© Warner Bros. Pictures

Af 1. jun. 2011

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til The Hangover Part 2 - Tømmermænd i ThailandThe Hangover Part 2 on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer The Hangover Part 2 Trailer

Et opkog på den første film, der ikke var særligt god.

Hvad fanden skal man mene, når en film som 'Tømmermænd i Las Vegas', der med sin lokumshumor og manglende historie hev så mange mennesker i biografen tilbage i 2009, at en fortsættelse var uundgåelig? Åbenbart ikke en skid! Folket har talt!Hvad nytter det, at jeg - og sikkert også mange andre - fandt filmen pinligt umorsom, plat og så rig på letkøbt pik og pat humor, at selv de værste lignende film fra 1980'erne er rene mesterværker i sammenligning? Åbenbart ikke en skid! Folket har talt!Og hvorfor fanden er jeg nu ved at skrive en anmeldelse af den uundgåelige fortsættelse, der gud hjælpe mig er et opkog på den første films manglende historie - nu blot i Thailand?Jeg ved det ærligt talt ikke, men jeg tror jeg gik ind til filmen med en forventning om at den ville være så røvhamrende dårlig, at jeg nærmest kun kunne blive positivt overrasket, og det blev jeg faktisk.

... Nej, jeg synes ikke det er en god film, men håndværket fornægter sig ikke.

'Tømmermænd i Thailand' er nemlig så irriterende godt lavet, at den på ingen måde kan fejes af vejen som amatøragtigt venstrehåndsarbejde. Selv om den stort set er en gentagelse af den første film, er der så tilpas mange små variationer, at det ikke føles som at se den samme film igen.


Som med 'Olsen Banden' handler det om, at æde de præmisser filmene opstiller for sig selv. Historier der er skåret over samme læst, men som alligevel varierer så meget, at de er til at skelne fra hinanden.
'Tømmermænd i Thailand' giver sig ikke ud for mere end den er. Den er perfekt pacet, tilpas velspillet og sommetider både sjov og overraskende, men det bliver aldrig min type film. Jeg savner den sofistikerede humor, der har mere at byde på en det umiddelbare, og som ikke klinger af deja vu. Det gør 'Tømmermænd i Thailand'!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Hangover Part 2


Produktionsår: 2011
Alternativ titel: Tømmermænd i Thailand
Instruktion: Todd Phillips
Manuskript:
Komponist: Christophe Beck
Fotograf: Lawrence Sher
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Paul Giamatti, Mike Tyson, Jeffrey Tambor, Mason Lee, Jamie Chung, Sasha Barrese, Gillian Vigman, Aroon Seeboonruang, Nirut Sirichanya, Yasmin Lee.
Spilletid: 102 min
Filmstudie: Warner Bros. Pictures

Detaljeret info om The Hangover Part 2 på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Hangover Part 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019