filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Equalizer 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

© Columbia Pictures Corporation

Af 23. aug. 2018

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til The Equalizer 2The Equalizer 2 on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer The Equalizer 2 Trailer

Denzel Washingtons screenpresence som fixer og actionhelt virker stadig fænomenalt!

Den gamle 80er serie ligner ikke de indtil videre to film i Equalizer-serien. Den første film var intens og effektiv, og denne opfølger er faktisk på mange måder bedre. Både som film, men også pga. filmens manuskript og plot, der er relativt dybt.

Ja, man gennemskuer ret hurtigt de twists, der er lagt ind, men det virker stadig rigtig godt, og Denzel er som sagt fremragende med sin underspillede facon.

Actionscenerne er flotte og hurtige, og de er også anderledes på en måde, så man ikke keder sig. De virker friske, og med film i denne genre, er det et must!

The Equalizer 2 er intens, og selvom filmens klimaks er flot og hektisk, så er det også lidt for langt, og selvom man ikke når decideret at kede sig, så kunne en opstramning godt være på sin plads her.

... Der er generelt skuespil i høj klasse, og flere scener er ganske mindeværdige ift. action men også intensitet baseret alene på dialog.


Jeg var dybt underholdt, og jeg synes denne opdaterede version af hovedpersonen McCall fra Equalizer-serien i 80erne, hvor han var en mere eftertænksom og rolig type, rammer meget godt plet ift. moderne film.

Denzel Washington er eftertænksom, nærmest poetisk, mens han rydder op i uhyrligheder, urimeligheder og uretfærdigheder på gaderne, hvor han bor, og hans evner til hurtigt og effektiv at smadre, tæve og sætte forbrydere på plads giver en helt særlig tilfredsstillelse, når man som tilskuer er med på sidelinjen.

Filmen er stærkt instrueret af Antoine Fuqua, der står bag nogle af de mere solide film med netop Denzel Washington, og denne film er én mere i rækken af disse film, der underholder og samtidig giver lidt at tænke over undervejs, fordi plottet rent faktisk også fylder noget sammen med de fede actionsekvenser!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Equalizer 2


Produktionsår: 2018
Instruktion: Antoine Fuqua
Manuskript:
Skuespillere: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders.
Spilletid: 121
Filmstudie: Columbia Pictures Corporation

Detaljeret info om The Equalizer 2 på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Equalizer 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019