filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

The Avengers

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

The Avengers, Joss Whedon, film, plakat, poster, artwork

© Marvel Enterprises

Af 28. apr. 2012

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til The AvengersThe Avengers on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer The Avengers Trailer

Fucking Awesome!!!

Igennem de seneste år har Marvel - den ene af de store superhelte-tegneseriemastodonter - bygget op til denne film. Gennem mere eller mindre subtile hints har de i tidligere film (Hulk, Ironman, Captain America m.fl.) indikeret at noget større var på vej, at superheltefilmen over dem alle var på vej, og nu er den her!Og det er bestemt ventetiden værd!Ingen af faldgruberne rammes, og filmen lider ikke samme triste skæbne som den forfærdelige "Spider-Man 3", og der er ikke Michael Bay overdrive i actionscenerne!Det er fanboy-favoritten Joss Whedon (Buffy, Angel og Firefly), der har skrevet og instrueret filmen.Filmen samler de store superhelte, der denne gang må dele egotrippet med adskillige kolleger. Iron Man, Hulk, Captain America og Thor må samle sig for at afværge selve menneskehedens udslettelse. Plottet er simpelt, set før og ganske banalt, og faktisk filmens eneste svaghed, men Whedon er en fantastisk filmskaber, og han har lavet en film, der trods alle banaliteterne virker suverænt!

...Humoren er fantastisk og veltimet med både oneliners og situationskomik, actionscenerne er forrygende og medrivende, og manuskriptet formår at gøre alle heltene nødvendige på hver deres måde.
Det er en hæsblæsende tur, og selv de mange over-the-top elementer (flyvende usynligt hangarskib anyone?) virker, fordi Whedons tongue-in-cheek humor og manus leverer elementerne med et skælmsk blik i øjet.Skuespillerne morer sig tydeligt i deres vante roller, og igen stjæler Robert Downey Jr. mange scener, selvom han får kamp til stregen af sine kolleger!Filmen er en af de mest vellykkede superheltefilm, jeg har set, og jeg glæder mig allerede til den næste film i serien.Solid popcorn-underholdning med interessante personportrætter gør, at filmen trods en banal præmis, leverer topunderholdning til masserne, mens den samtidig tilfredsstiller de mange millioner fans af tegneserien!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

The Avengers


Produktionsår: 2012
Instruktion: Joss Whedon
Manuskript:
Komponist: Alan Silvestri
Fotograf: Seamus McGarvey
Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Stellan Skarsgård, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Alexis Denisof, Tina Benko.
Spilletid: 142 min
Filmstudie: Marvel Enterprises

Detaljeret info om The Avengers på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'The Avengers'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019