filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Taken 3

filmkorn.dk grafik kolonDEN FILM GAD VI IKKE SE, FORDI ...

Taken 3, Olivier Megaton, film, plakat, poster, artwork

© Canal+

Af 1. jan. 2015

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Taken 3 Trailer

"Taken 3" kan ikke være andet end spild af tid.

Dette er ikke en anmeldelse, men en kort argumentation for, hvorfor du IKKE skal spilde tiden på at se "Taken 3". Forudindtaget? Ja! For sjov? Til dels. Vi mener faktisk at kunne gennemskue filmens manglende kvaliteter ud fra trailer, plotbeskrivelse og instruktør. Lad os komme i gang …Mine forventninger til "Taken 2" var nok uretfærdigt høje, men hvem kunne vide, at Luc Besson og co. så hurtigt ville ødelægge alle tiders mulighed for at lave en ny, spændende actionfilm-franchise med den altid overbevisende Liam Neeson i hovedrollen.“Taken" var en uhyre effektiv og spændende actionfilm, der overraskede alt og alle, da den kom frem - ikke mindst indtjeningsmæssigt.Men så kom "Taken 2". Luc Besson og co. blev sløsede og pengegriske. Pierre Morel som med kyndig hånd havde instrueret den første “Taken" blev skiftet ud med den talentløse jeg-har-ikke-for-fem-flade-at-byde-på Oliver Megaton, og filmen fik en PG13-rating, så endnu flere kunne lokkes i biffen. Resultatet kan du læse om her.

... "Taken 2" tjente så meget - nok mest af alt pga. folks forventninger efter den første film - at vi nu skal belemres med "Taken 3". Og for at det ikke skal være løgn sidder dilettanten Oliver Megaton endnu engang i instruktørstolen. But why?!
"Taken 2" var så ubehjælpeligt dum, kedelig og amatøragtig, at det med samme hold bag kameraet kun kan ende galt. Jeg er med på, at den første “Taken" ikke er et decideret mesterværk, men dens kvaliteter som vellavet action B-film fornægter sig altså ikke.Jeg forestiller mig, at "Taken 3" fortsætter, hvor "Taken 2" slap. Altså som en klodset klippet, ligegyldig omgang larm med et utal af eksplosioner og uengagerende actionscener blottet for opfindsomhed eller basal spænding. Dertil en ordentlig dosis utroværdige eller decideret dumme scener - som fx at smide håndgranater på hustage for at lokalisere helten :-/Det irriterer mig, når Hollywood spytter generiske film ud, men at Luc Besson, som rent faktisk evner at lave fede film, på denne måde unytter folks velvilje og pengepung, det pisser mig decideret af. Lad os se om min kritik af filmen holder stik. Jeg tror det.filmkorn.dk grafik kolonINFO

Taken 3


Produktionsår: 2015
Instruktion: Olivier Megaton
Manuskript:
Komponist: Nathaniel Méchaly
Fotograf: Eric Kress
Skuespillere: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker, Jonny Weston, Dougray Scott, Jon Gries, Leland Orser, Al Sapienza, Sam Spruell, Andrew Howard, Judi Beecher, Dylan Bruno, Jason Lee Erickson, Stefanie Kleine.
Spilletid: 109 min
Filmstudie: Canal+

Detaljeret info om Taken 3 på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Taken 3'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork
Genrefilm har ofte et skær af b-film over sig, som kommer til udtryk i tilforladeligt skuespil, uinspirerende klipning og en svin ...
Læs anmeldelsen
Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (30 film)

2018