filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Taken 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Taken 2, Olivier Megaton, film, plakat, poster, artwork

© Europa Corp.

Af 5. okt. 2012

Karakter 2 ud af 6 stjerner (Dårlig) til Taken 2Taken 2 on IMDb

2 kommentarer | Info om filmen | Trailer Taken 2 Trailer

Blottet for energi og nerve.

Vi har ikke holdt os tilbage med at rose den første "Taken" her på filmkorn.dk. En yderst vellykket actionfilm, der ganske vist byder på flere usandsynligheder, men som rent faktisk også er spændende. Noget af en sjældenhed i actionfilmgenren, der oftest fokuserer på de spektakulære optrin fremfor følelsen af egentlig fare.Størstedelen af æren for etterens succes kan tilskrives Liam Neeson, hvis imposante fysik og troværdige skuespil løftede filmen adskillige gange over den gængse actionfilm, ligesom instruktøren Pierre Morel leverede solidt håndværk med en perfekt pacing, velkoreograferede slåskampe og en intens og velstruktureret historie, hvor skurkene er både skræmmende og uhyggelige i al deres afstumpethed.

...Stort set alt det der fungerede så godt i "Taken" er helt til hundene i "Taken 2" - for nu at bruge en analogi fra filmen.
Actionscenerne er drænet for energi, lydsiden er flad, klipningen uinspirerende, historien kedelig, skurkene fesne og utroværdighederne så utroværdige, at de selv for en actionfilm er umulige at se igennem fingre med. Flere steder er filmen endda himmelråbende dum, som da Bryan Mills datter render rundt på Istanbuls tage og smider håndgranater, så faderen kan lokalisere hende ved hjælp af bragene.Den talentløse instruktør Oliver Megaton har svært ved at få noget positivt ud af det mildest talt elendige manuskript, som Luc Besson og Robert Mark Kamen har skrevet. Venstrehåndsarbejde af værste skuffe og en fornærmelse mod de mange fans af den første "Taken", der denne gang fodres af med en slatten karklud, som kun kan være sat i verden i et forsøg på at lukrere på den første films succes.Luc Besson har lovet, at der ikke kommer flere fortsættelser til "Taken". Tak for det!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Taken 2


Produktionsår: 2012
Instruktion: Olivier Megaton
Manuskript:
Komponist: Nathaniel Méchaly
Fotograf: Romain Lacourbas
Skuespillere: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries, D.B. Sweeney, Luke Grimes, Rade Serbedzija, Kevork Malikyan, Alain Figlarz, Frank Alvarez, Murat Tuncelli, Ali Yildirim, Ergun Kuyucu, Cengiz Bozkurt.
Spilletid: 91 min
Filmstudie: Europa Corp.

Detaljeret info om Taken 2 på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Taken 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019