filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Snow White and the Huntsman

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders, film, plakat, poster, artwork

© Roth Films

Af 8. jun. 2012

Karakter 2 ud af 6 stjerner (Dårlig) til Snow White and the HuntsmanSnow White and the Huntsman on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Snow White and the Huntsman Trailer

Snehvide laver en maveplasker.

Man ved den er gal, når en skuespiller som Chris Hemsworth kan hive en film op ene mand, men det er ikke desto mindre, hvad han gør i 'Snow White and the Huntsman'.Hemsworth er på ingen måde en imponerende skuespiller, men han forstår at brænde igennem lærredet i modsætning til Kristen Stewart, der endnu engang er emo med åben mund og polypper - nu blot med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt.Det er ikke fordi Hemsworth ligefrem redder filmen, men han var den første person i fortællingen, der fik mig til at rette ryggen i biografsæddet og fokusere på lærredet igen. Hans ihærdige spil medfører en vis form for engagement. Ærgerligt, at der går næsten 30 minutter før hans indtræden i filmen.Indtil da krummede jeg tæer over den normalt glimrende Charlize Theron. Hun overspiller fælt som den onde dronning og føles hverken ond eller intimiderende. Hun gør skam masser af onde ting, men hendes påtagede dybe stemme og vilde fakter er mere komiske end truende. Med en Oscar-statuette i ryggen og en uerfaren instruktør ved roret har hun nok fået lidt for meget snor.

...'Snow White and the Huntsman' stjæler med arme og ben fra samtlige eventyrfilm verden er blevet beriget med de seneste 40 år. Fra de svimlende kamerature i 'Lord of the Rings' til synkende heste i 'The Neverending Story' har man set det hele før. Filmen bliver aldrig sin egen.
Manglende originalitet er ikke nødvendigvis ødelæggende for en film, hvis rammerne er i orden og historien engagerer. Det er som det nok fremgår ikke tilfældet med 'Snow White and the Huntsman', der er mangelfuld på alle planer - især når det gælder persontegning. Efterhånden en floskel i mine anmeldelser, men en væsentlig floskel. En film kan simpelthen ikke engagere, hvis ikke man føler noget for de personer historien handler om. Lidt af et problem da Snehvide iklæder sig ridderrustning og beordrer sin hær til at angribe dronningens slot, for hvem er hende Snehvide og hvorfor halser dyr såvel som mennesker hovedløst efter hende? Det får man ganske vist fortalt af en overforklarende voice-over, der nok skal fortælle, hvornår de mørke tider afløses af endnu mørkere tider, men man kan ikke mærke det.De syv (eller er der otte?) små dværge spilles energisk af solide engelske skuespillere, der alle gør et forsøg på at redde filmen. De taler om deres egen lort, surmuler og hakker på hinanden i et væk, men filmen giver dem ikke nok plads til at træde i karakter. De kommer aldrig til live og ser mest af alt lidt forvirrede ud - som om de ikke helt ved, hvad de laver i filmen. Spildte kræfter.Der krydses klinger, spises forgiftede æbler og kastes kærlige blikke, men magien udebliver i denne fesne tolkning af det klassiske eventyrDin vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Snow White and the Huntsman


Produktionsår: 2012
Instruktion: Rupert Sanders
Manuskript:
Komponist: James Newton Howard
Fotograf: Greig Fraser
Skuespillere: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin, Sam Spruell, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan, Toby Jones, Johnny Harris, Brian Gleeson, Vincent Regan, Noah Huntley.
Spilletid: 127 min
Filmstudie: Roth Films

Detaljeret info om Snow White and the Huntsman på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Snow White and the Huntsman'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019