filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Skyline

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Skyline, Colin Strause, Greg Strause, film, plakat, poster, artwork

© Black Monday Film Services

Af 6. dec. 2010

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til SkylineSkyline on IMDb

6 kommentarer | Info om filmen | Trailer Skyline Trailer

En juleopskrift.

I denne søde juletid skal vi jo alle bage, sylte, kokkerere og stege, til vi er blå i hovederne. Derfor vil filmkorn.dk nu give en opskrift på noget, der nok tager lidt tid at lave, der indeholder en vis idé, men som i bund og grund smager en kende kedeligt, på grænsen til uspiseligt.Man tager to brødre, der fortrinsvis har trådt deres filmsko indenfor effektbranchen. Disse brødre giver man en spand med penge og carte blanche til at skabe det, de selv kalder den ultimative drengerøvsfilm, fritaget fra studiebossernes tyranni.Dernæst hælder man en stak amatørskuespillere i blandingen og rører godt rundt. Rør ikke for længe, da slutproduktet skal hurtigt videre, så undlad venligst at bruge tid på at tage scener om eller sikre, at skuespillet virker - det er ikke nødvendigt.Når blandingen er blevet hastigt rørt sammen, skal der tilføjes nogle effekter. Disse effekter behøver ikke være lige gode allesammen, og brug gerne nogen, der er set før. Bland dem i og sørg for, at alle optagelser af disse effekter er så rystede og kortvarige, at man faktisk har svært ved at se, hvad der foregår.Nu har du grunddejen.Så skal vi til fyldet!Manuskript skal ikke være alt for godt, og helst indeholde masser af ligegyldigheder, banaliteter og frem for alt masser af plagiat. Rund af med en særdeles dum slutning, der hverken giver mening eller de, formentlig fra instruktørernes side ønskede, rejste nakkehår eller gåsehud.Lad blandingen stå og simre/bage i et kort stykke tid og tilføj så lidt ligegyldig action og forcerede temaer på toppen, og du har den endelige kage, halvfærdig, halvklam og næsten uspiselig!Bevares, når du vågner med tømmermænd efter en julefrokost, kan du vel sagtens sætte tænderne i den og måske opnå en vis glæde, men kun kortvarigt, for hvis du ikke skal kaste op pga. de hurtige klip og håndholdte kamerabevægelser, så skal du helt sikkert brække dig over den fuldstændig uunderbyggede slutning, der er både dum og ligegyldig.

...
'Skyline' kunne have været en sjov science fiction-film, men den er simpelthen for sjusket lavet til at engagere på nogen punkter.

Skuespillet, effekterne og i særdeleshed plottet er så ligegyldige, at man gaber sig igennem den 1½ time lange film. Man er ligeglad med personerne, faktisk håber man de spises hurtigt, så filmen kan slutte.Brødrene Strauss må hellere gå tilbage til det, de er gode til, for film af denne art, ja, det magter de sgu ikke!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Skyline


Produktionsår: 2010
Instruktion: Colin Strause, Greg Strause
Manuskript:
Komponist: Matthew Margeson
Fotograf: Michael Watson
Skuespillere: Eric Balfour, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed, Neil Hopkins, David Zayas, Donald Faison, Robin Gammell, Tanya Newbould, J. Paul Boehmer, Phet Mahathongdy, Byron McIntyre, Jackie Marin, Tony Black, Eliza Till.
Spilletid: 94 min
Filmstudie: Black Monday Film Services

Detaljeret info om Skyline på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Skyline'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019