filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Resident Evil: Afterlife - 3D

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Resident Evil: Afterlife - 3D, Paul W.S. Anderson, film, plakat, poster, artwork

© Constantin Film Produktion

Af 28. sep. 2010

Karakter 2 ud af 6 stjerner (Dårlig) til Resident Evil: Afterlife - 3DResident Evil: Afterlife - 3D on IMDb

4 kommentarer | Info om filmen | Trailer Resident Evil: Afterlife - 3D Trailer

Kynisk Hollywood-produktion skamrider et i forvejen udmattet 3D-marked.

Nå for den, Paul W.S. Anderson ('AvP', 'Resident Evil' 1, 'Event Horizon' og 'Soldier') har bedrevet endnu en glorificeret musikvideo, denne gang baseret igen igen på de særdeles populære 'Resident Evil' spil fra CapCom, en serie der ligesom sine protagonister nægter at dø.Lad det være sagt med det samme, at jeg faktisk godt kan lide nogle af hans film, om end de er tyndere en lagenet hos en hollandsk prostitueret og selvom de generelt bruger mere tid på effekter og ramasjang end personskildring og fordybelse. Det er underholdning, slet og ret, med effektiv brug af MTV-klipning og technolyd.Især film som 'Event Horizon' og den første Resident Evil-film er ganske udmærkede og underholdende actionbrag uden den stor dybde.Denne film, den fjerde i serien, har nu helt og aldeles accepteret sit tilhørsforhold til spilgenren, og der er således tydelige ”levels”, ”end-of-level-baddies” og adskillige kampscener, der kun meget løseligt er hægtet sammen af sparsom dialog og dårligt skuespil....Plottet er ultratyndt, skuespillet er på niveau med de mange computerspil, der gør brug af både A- og B-liste skuespillere, og effekterne er ok, men ikke fremragende.
Man kan faktisk undre sig over, at en film, der er filmet i 3D er så 2-dimensionel, men fokus har været at skabe noget for fansene og de unge. Der er ikke meget dybde eller eftertænksomhed på lærredet, til gengæld har vi 3 meter høje slagsbrødrezombier med store hammerøkser (ja, det findes åbenbart!), tusindvis af zombier og masser af eksplosioner.Filmens start er ren eksponering af hovedperson Alice, spillet med vanlig amatørisme og brug af forvirret look af Milla Jovovich, og persongalleriet omkring hende er ligeså slidt og klichéfyldt. Enkelte gode præstationer er, om end den er ret oplagt og lidt dum, Wentworth Miller (Michael fra tv-serien 'Prison Break'), der som den eneste i et stort fængsel, hvor størstedelen af handlingen foregår, IKKE er sluppet ud. Ja, det er ironisk distance, det er faktisk lidt sjovt, ligesom det også er lidt sjovt, at en anden af filmens personer er filmproducer, og lidt af et røvhul.Det er ”Tongue-in-cheek” humor med ironisk distance, og det er som udgangspunkt fint nok.Plottet, nå ja, det handler om, at nogle zombier vil dræbe Alice, og det vil hun ikke have, så hun dræber dem. Og til det får hun hjælp fra nogle andre, der heller ikke vil spises, så de dræber også zombier.Og så er Agent Smith fra 'The Matrix' også med. Det vil sige, han ligner, taler og agerer som Agent Smith, han er bare ikke computerprogram, han er MUTANT. Gys, gisp og nå da, han er vist lidt af en skurk, hva?Jeg skammer mig… Jeg var faktisk til tider lidt underholdt, og jeg synes det er sjovt at se Ali Larter (der spiller Claire Redfield) blive godt og grundigt smurt ind i vand, mens hun slås, skyder og kæmper mod en af filmens mange ”end-of-level-baddies”. Jeg nød også det vilde tempo og kampene, og selvom effekterne, herunder også de efterhånden obligatoriske 3D-effekter, var ganske middelmådige, så virkede det nogle gange.Ikke nogen køn film, helt klart en kynisk Hollywood produktion beregnet på at hive 3D kroner ud af et i forvejen 3D bombarderet publikum og bestemt ikke en film, jeg regner med at se igen. Men den var da underholdende nogle få gange og man må sige, at Andersson som instruktør ikke vil andet end at hylde spil-genren med denne live-action udgave af et computerspil.Skal den have 2 stjerner eller 4?Jeg ender på 2, men skær 20 år fra min alder, og så er det nok 4, alene fordi man aner de velformede bryster hos hovedpersonerne flere gange, og så er der det med vand og t-shirts, sagde jeg det?Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Resident Evil: Afterlife - 3D


Produktionsår: 2010
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Manuskript:
Komponist: tomandandy
Fotograf: Glen MacPherson
Skuespillere: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller, Kim Coates, Shawn Roberts, Sergio Peris-Mencheta, Spencer Locke, Boris Kodjoe, Sienna Guillory, Kacey Barnfield.
Spilletid: 97 min
Filmstudie: Constantin Film Produktion

Detaljeret info om Resident Evil: Afterlife - 3D på IMDB

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Resident Evil: Afterlife - 3D'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019