filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Red 2

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Red 2, Dean Parisot, film, plakat, poster, artwork

© Summit Entertainment

Af 8. aug. 2013

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Red 2Red 2 on IMDb

2 kommentarer | Info om filmen | Trailer Red 2 Trailer

Tilforladelig, men ligegyldig 2'er mister fodfæstet undervejs og ender som en bagatel.

Den første var underholdende. Det var sjovt at se aldrende stjerner sammen i et ensemblecast, der bestemt var pudsigt, om ikke andet. Bruce Willis og Hellen Mirren er ikke normale partnere på film, og især Mirren legede med sin rolle, som hun var uvant i, men som hun indtog i kraft af sine ubestridelige evner som skuespiller.Nu er der kommet en to'er. Og den er da sjov nok, skuespillerne morer sig fint nok, og der er da en (vis) kemi mellem dem.Det er tydeligt, at filmen er baseret på tegneseriegenren, og det kommer både til udtryk i actionscenerne, den stil filmen generelt har og den generelle tone i filmen.

... Der er gode og sjove scener undervejs, men filmen vil utrolig gerne vise os et hold af skuespillere, der bare hygger sig og nyder "legen" med hinanden. Den vil det så meget, at den bliver selvfed og dermed ret uinteressant.
Selvfedheden tager til, efterhånden som filmen nærmer sig afslutningen, og uden at sige for meget, er der ikke mange ting i det tynde manuskript og plot, der kommer bag på tilskueren. Bevares, det behøver der jo heller ikke at være, men det er som som holdet bag har tænkt, at bare det sjove i at samle de gamle igen er nok. Det er det bare ikke helt.Ligesom "The Expendables" forsøger "Red 2" for hårdt, og hvor "The Expendables 2" formåede at tage pis på sig selv, sin genre og sine skuespillere, så kører "Red 2" videre i sporet fra 1'eren, hvor pensionisterne er sejere end alt, de møder - og i øvrigt irriterende altid 2 skridt foran.Nye ansigter som Anthony Hopkins lyser op, men samlet set er der tale om en middelmådig actionkomedie, som 80'erne var fyldt med, og tilmed en af slagsen, der er så selvfed, at man faktisk bliver ret træt af at se på skuespillerne more sig.Men med det sagt, så er den mildt underholdende, der er gode actionscener undervejs, og humoren rammer plet nogle gange. Så alt i alt er det en film du godt kan se, hvis du bare kan ignorere selvfedheden!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Red 2


Produktionsår: 2013
Instruktion: Dean Parisot
Manuskript:
Komponist: Alan Silvestri
Fotograf: Enrique Chediak
Skuespillere: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Byung-hun Lee, Jong Kun Lee, Catherine Zeta-Jones, Neal McDonough, David Thewlis, Garrick Hagon, Tim Pigott-Smith, Brian Cox, Philip Arditti, Mitchell Mullen.
Spilletid: 116 min
Filmstudie: Summit Entertainment

Detaljeret info om Red 2 på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Red 2'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019