filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Now You See Me

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Now You See Me, Louis Leterrier, film, plakat, poster, artwork

© Summit Entertainment

Af 17. aug. 2013

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Now You See MeNow You See Me on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Now You See Me Trailer

Now You See Me er utroværdig og manisk, men pokkers god underholdning.

"Now You See Me" er ikke helt så intelligent skruet sammen, som den gerne vil have os til at tro. Som med de fire tryllekunstnere der gang på gang tager røven på publikum og FBI i filmen er "Now You See Me" én stor afledningsmanøvre.Hurtig klipning, hysteriske kamerature og en ordentlig bunke talentfulde skuespillere er, hvad der skal til for at dække over den lidt for fantastiske historie.Og det er fint med mig.Jeg var underholdt i hele filmens spillelængde. Enkelte steder foran plottet, andre gange lige så overrasket som FBI's ledende efterforsker spillet af Mark Ruffalo. Han er blot en af de mange veloplagte skuespillere i filmen, der gør "Now You See Me" seværdig. Kemien mellem dem er i top og smitter 100% af på lærredet, hvor især Woody Harrelson gør sit for at smøre smilebåndet. Og heldigvis for det.

... Historiens udvikling er nemlig ret usandsynlig, og de tryllekunster der udføres i filmen alt for utrolige til at de for alvor får en til at tabe kæben.
Det er lidt som at sammenligne gode gammeldags stunts med nymodens computer-snyderi, hvor man aldrig rigtigt får følelsen af, at helten er i fare. Det er ærgerligt, for mindre kunne også have gjort det og ville have medført en oprigtig begejstring fra min side fremfor den sædvanlige forblændelse af de ganske vist meget overbevisende computereffekter.Med andre ord; mindre CGI og mere magi. Ligesom en lidt mindre manisk tone også ville klæde filmen.Men hvad pokker. "Now You See Me" er så forbandet godt iscenesat, at jeg velvilligt lod mig narre af filmens mange tricks, som gang på gang slører den manglende logik, og som nogen gange lidt for åbenlyst lægger op til kommende plot twists. Det er dog bagateller i en film, der ikke skal tages for mere end den er, og som underholdt mig fra start til utrolig slutning.Slå hjernen fra, køb et bæger popcorn og tag paraderne ned, så er underholdningen i hus. I dette tillfælde i form af en film baseret på et originalt manuskript - hvor tit sker dét lige i Hollywood?Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Now You See Me


Produktionsår: 2013
Instruktion: Louis Leterrier
Manuskript:
Komponist: Brian Tyler
Fotograf: Mitchell Amundsen
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly, Common, David Warshofsky, José Garcia, Jessica Lindsey, Caitriona Balfe, Stephanie Honore.
Spilletid: 115 min
Filmstudie: Summit Entertainment

Detaljeret info om Now You See Me på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Now You See Me'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019