filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Molly's Game

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Molly's Game, Aaron Sorkin, film, plakat, poster, artwork

© STX Entertainment

Af 25. feb. 2018

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Molly's GameMolly's Game on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Molly's Game Trailer

Jessica Chastaine er overbevisende som pokerprinsesse.

Molly’s Game har trods sin lange spilletid ikke et gram overflødigt fedt på sig. Med instruktørdebutanten Aaron Sorkin - som har fungeret som manuskriptforfatter i Hollywood i mange år - bag roret, er Molly’s Game blevet en velpacet, velfortalt og ganske solid underholdningsfilm om en stærk og intelligent kvinde, der fik verdens rigeste til at sidde omkring sit pokerbord indtil FBI en dag bankede på hendes dør....Selv om de tekniske detaljer omkring pokerspillet flere steder røg over hovedet på mig, formår filmen at give en grundlæggende forståelse af spillet og de konsekvenser det har for spillerne.


At Molly formår at holde spillet lovligt langt hen ad vejen og samtidig har en høj moral overfor sine spillere er interessant og kunne nemt opfattes som ensidigt godt, men set med danske øjne er det samtidig kvalmende at se på, hvordan samfundets elite smider om sig med millioner af dollars, fordi de tydeligvis har for mange af dem og blot keder sig. Den tanke får man lov at tænke, men det er ikke et emne filmen tager op.Molly's Game handler om at følge den amerikanske drøm og hvad der sker, når den falder fra hinanden.

Sorkin har en meget nøgtern tilgang til sin historie og styrer udenom smart kameraføring, fræk klippestil og unødige effekter, der ofte bruges, når filmfolk forsøger at dække over kvaliteten af den historie de vil fortælle. Det er heller ikke nødvendigt, for historien om Molly står fint på egne ben.

Tempoet er højt i hele filmen og især dialogen mellem Molly og hendes advokat, spillet af Idris Elba, er flere steder forrygende.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Molly's Game


Produktionsår: 2017
Instruktion: Aaron Sorkin
Manuskript:
Skuespillere: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera.
Spilletid: 140
Filmstudie: STX Entertainment

Detaljeret info om Molly's Game på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Molly's Game'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (1 film)

2019