filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Mission: Impossible - Fallout

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Mission: Impossible - Fallout, Christopher McQuarrie, MI6, film, plakat, poster, artwork

© Paramount Pictures

Af 9. aug. 2018

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Mission: Impossible - Fallout - MI6Mission: Impossible - Fallout on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Mission: Impossible - Fallout Trailer

Tom Cruise imponerer i overlang actionfilm.

Hvor James Bond-franchisen efterhånden er blevet for selvhøjtidelig og Bourne-filmene har mistet pusten, så er det godt vi har Tom Cruise til at trykke speederen i bund og levere actionfilm som i de gode gamle dage. Dengang, hvor stunts rent faktisk imponerede og helten løb afsted med de lækre damer lige inden rulleteksterne.

I den forrige film, Mission: Impossible - Rogue Nation, hang han på siden af et Airbus A400 fly under take off, kørte race gennem Marokkos gader med Simon Pegg som modvillig passager, legede Super Mario i operaen i Wien og holdt vejret under vand i over 6 minutter i en af filmens mest spændende scener. Manden er 56!

... Mission: Impossible-franchisen er og bliver Tom Cruises. Uden ham og hans vovemod ville filmene ikke have den samme gennemslagskraft.


Den 6. Mission: Impossible-film er en lettere knudret affære om syndikatet, der uden deres leder, Solomon Lane, er blevet delt op i fraktioner kaldet The Apostles, som om muligt laver endnu mere ravage uden en styrende hånd. IMF får som sædvanligt skylden og må med CIA åndende i nakken rette op på verdensordenen.

Der springes fra lokation til lokation, som i de gamle James Bond film, og med en actionscene ca. hvert 10. minut, er der rigeligt for øjne og ører. Desværre er variationen i actionscenerne ikke så stor som i den forrige film, hvilket gør at Fallouts utallige biljagter føles redundante og at det endelige opgør i helikoptere, hvor Tom Cruise selv sidder bag roret i flere af klippene, føles flad og lettere ligegyldig. Opfindsomheden halter og man er træt, da filmen allerede her har passeret de 2 timer.

Den bedste scene er en imponerende slåskamp på et herretoilet, hvor Ethan Hunt får kamp til stregen på trods af at han får hjælp af en af CIA’s håndlangere, spillet af den imposante Henry Cavill. Her mærker man den iderigdom og intensitet, som jeg synes resten af filmen mangler.

Det er fedt, at Tom Cruise kæmper for brugen af rigtige stunts, og at han tør lave blockbustere, som i de gamle dage, men historien i Fallout minder for meget om noget man har set før. Jeg blev aldrig rigtigt grebet af at se på Ethan Hunt og hans teams strabadser. Filmen mangler raffinement i stedet for at alting løses med en biljagt, en helikopterjagt, en løbejagt osv.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Mission: Impossible - Fallout


Produktionsår: 2018
Alternativ titel: MI6
Instruktion: Christopher McQuarrie
Manuskript:
Skuespillere: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Henry Cavill.
Spilletid: 147
Filmstudie: Paramount Pictures

Detaljeret info om Mission: Impossible - Fallout på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Mission: Impossible - Fallout'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
Booksmart
Booksmart, Olivia Wilde, film, plakat, poster, artwork
Der er langt mellem snapsene, når Hollywood spytter ungdomskomedier ud. Ofte ender det med plat fald på halen komik, dårlige ro ...
Læs anmeldelsen
Captain Marvel
Captain Marvel, Anna Boden, Ryan Fleck, film, plakat, poster, artwork
Kan Marvel overhovedet lave dårlige film? Ja, det så vi med Thor 2, der var tåkrummende dårlig, og den først Captain America, ...
Læs anmeldelsen
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (2 film)

2019