filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Men in Black 3

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Men in Black 3, Barry Sonnenfeld, MIB 3, film, plakat, poster, artwork

© Amblin Entertainment

Af 31. jul. 2012

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Men in Black 3 - MIB 3Men in Black 3 on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Men in Black 3 Trailer

Hyggeligt gensyn.

Den første "Men In Black" var en fontæne af skæve ideer og skøre indfald. Den kom nærmest ud af det blå og blev et fænomen på lige fod med "Ghostbusters" fra 1984. Will Smith cementerede sin stjernestatus og Tommy Lee Jones sit stenansigt.Nogle år efter fulgte "Men In Black 2"...Nu er tiden så kommet til "Men In Black 3". Will Smiths første rolle i 3,5 år, så hvorfor ikke rejse tilbage i tiden og snylte lidt på fortidens succes. Det kunne jo være det lykkedes igen.Desværre starter det ikke særligt godt. De ekstravagante optrin er ikke synderligt sjove, de pudsige aliens er ikke længere så pudsige, og Will Smith og Tommy Lee Jones har svært ved at finde kemien fra fordums tid. Det går ud over den komiske timing, som fungerede så godt i den første film i serien, og får de uundgåelige møder med ulovlige indvandrere fra rummet til at virke klodsede og uopfindsomme. Det bliver altså ikke ved med at være sjovt, at se et skørt alienhovede på en menneskekrop.


Men det varer heldigvis ikke ved.Historien er som følger: I 1969 forhindrede agent K en fremtidig ruminvasion af de frygtede boglodites. Antagonisten fra den gang var udyret Boris, som K spærrede inde på månen, hvor han - da "Men in Black 3" starter - har spenderet de seneste 40 år af sit liv. Boris slipper naturligvis fri, får fat i en tidsmaskine og tager tilbage til 1969, hvor han slår K ihjel, så ruminvasionen kan finde sted.

...Så snart agent J er rejst tilbage i tiden for at redde den unge agent K begynder filmen at tage form. Historien bliver mere fokuseret og humoren virker mindre genbrugsagtig og letkøbt.
Det er ikke lårklaskende morsomt, men sjovt på den der hyggelige, lidt nostalgiske måde. Der er endda plads til ikke så få stikpiller til det raceopdelte USA, som agent J bliver konfronteret med på sin tidsrejse. Og så får Andy Warhol en på sinkadusen i en af filmens sjoveste scener, hvor hans kunst ikke ligefrem bliver behandlet med respekt.Josh Brolin spiller den unge agent K, og med ham ved roret føler man sig i godt selskab. Kemien mellem Josh Brolin som K og en lidt træt Will Smith som J fungerer. Mest af alt fordi Josh Brolin ikke nøjes med at kopiere Tommy Lee Jones' mimik og stemmeføring, men gør det med så megen respekt, humor og hyldest til den aldrende stjerne, at han stjæler hver eneste scene fra Will Smith."Men In Black 3" er i bund og grund en unødvendig fortsættelse til en filmserie, der burde være stoppet efter den første film. Alligevel er det hyggeligt at stifte bekendtskab med J og K igen. Forholdet mellem de to videreudvikles faktisk ganske fint, hvilket leder hen mod den overraskende slutning, der ikke kun er godt fundet på, men også rørende. En passende afslutning.Opfindsomheden i de små detaljer er stadig i højsæddet, og Boris er en forrygende rumskurk, men rammerne lider af metaltræthed. Der er sket meget siden 1997, hvor den første film føltes som et friskt pust. Kom nu med noget nyt Hollywood. Jeg ved I kan!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Men in Black 3


Produktionsår: 2012
Alternativ titel: MIB 3
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Manuskript:
Komponist: Danny Elfman
Fotograf: Bill Pope
Skuespillere: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Emma Thompson, Michael Stuhlbarg, Mike Colter, Nicole Scherzinger, Michael Chernus, Alice Eve, David Rasche, Keone Young, Bill Hader, Cayen Martin, Clarke Thorell.
Spilletid: 106 min
Filmstudie: Amblin Entertainment

Detaljeret info om Men in Black 3 på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Men in Black 3'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019