filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Maze Runner: The Scorch Trials

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Maze Runner: The Scorch Trials, Wes Ball, Maze Runner: Infernoet, film, plakat, poster, artwork

© Gotham Group

Af 20. sep. 2015

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Maze Runner: The Scorch Trials - Maze Runner: InfernoetMaze Runner: The Scorch Trials on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Maze Runner: The Scorch Trials Trailer

Delvist vellykket mellemakt.

En trilogi der ikke er delt i fire, er allerede en god start når vi skal udsættes for en ny omgang young-adult fiction.Da den første Maze Runner så dagens lys var det nemt at skjule sin begejstring. På overfladen endnu et Hunger Games rip off. Hvorfor?

Som den biograflemming jeg er, kunne jeg imidlertid ikke holde mig væk, og mine fordomme blev hurtigt gjort til skamme, da første del i Maze Runner-serien er en overraskende intens og spændende oplevelse, der i bedste Game of Thrones stil leverede en afslutning, som pirrede min nysgerrighed efter mere viden om Maze Runner-universet.

Min nysgerrighed er desværre endnu ikke blevet stillet, for selv om der lægges rigtig godt ud i "Maze Runner: The Scorch Trials", hvor mystikken fra etteren holdes i hævd og intensiteten er i højsæddet, så går det hurtigt ned ad bakke i hvad der må betegnes som en ufokuseret og lettere forvirrende fortsættelse. Fortsættelsen til "The Maze Runner" bringer nemlig meget lidt nyt med sig, og havde svært ved at holde min interesse fanget. Især efter den første time og hen mod slutningen, der burde skærpe publikums appetit efter mere, men som allerede står svagt i min hukommelse. Kritikpunkter som jeg tror hænger sammen med, at filmen er blevet hastet igennem pga. testpublikummets overraskende positive reaktioner på den første film i serien. En skam.

... Visuelt er "Maze Runner: The Scorch Trials" lige så imponerende som den første film, og langt hen ad vejen var jeg rimelig godt underholdt, men jeg savnede etterens klare, røde tråd og friskhed.


Problemerne begynder, når filmens handling viser sit redundante væsen og de unge hovedpersoners strabadser begynder at gentage sig - uden at det fører noget nævneværdigt nyt med sig. Det medfører en voldsom og larmende mellemfinale, der sjældent fungerer, og hvor vores unge helt og hovedpersons ønske om at finde ud af mere om sin egen fortid og organisationen WCKD (Wicked), er langt mindre pirrende end producenterne har lagt op til - og sikkert har håbet på.

Når alt kommer til alt er "Maze Runner: The Scorch Trials" altså en skuffelse. Et ujævnt underholdende mellemakt, som jeg håber bliver hevet op af en forhåbentlig bedre tredje del, som ikke er hastet igennem, og som jeg da absolut skal se, hvis altså ikke jeg har glemt det, når den har premiere i 2017.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Maze Runner: The Scorch Trials


Produktionsår: 2015
Alternativ titel: Maze Runner: Infernoet
Instruktion: Wes Ball
Manuskript:
Komponist: John Paesano
Fotograf: Gyula Pados
Skuespillere: Dylan O'Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden, Alexander Flores, Jacob Lofland, Rosa Salazar, Giancarlo Esposito, Patricia Clarkson, Aidan Gillen, Terry Dale Parks, Kathryn Smith-McGlynn, Lili Taylor, Barry Pepper.
Spilletid: 131 min
Filmstudie: Gotham Group

Detaljeret info om Maze Runner: The Scorch Trials på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Maze Runner: The Scorch Trials'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019