filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Looper

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Looper, Rian Johnson, film, plakat, poster, artwork

© DMG Entertainment

Af 12. okt. 2012

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til LooperLooper on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Looper Trailer

Intelligent science fiction med strejf af originalitet.

Denne films største bedrift er at få Joseph Gordon-Lewit til at ligne Bruce Willis i en yngre udgave. Filmens plot om lejemordere der myrder folk sendt fra fremtiden for at skaffe dem af vejen i fortiden er faktisk ganske godt tænkt. Det kunne meget vel have været en Philip K. Dick historie, der lå til grund for denne tidsrejsefilm, der med stor succes undgår de værste tidsparadokser, uden dog helt at kunne sige sig fri for plothuller.Filmen fungerer rigtig godt, og det er befriende at se en science fiction-film, der tager sit publikum seriøst og faktisk er målrettet et voksent et af slagsen.Filmens plot er simpelt men effektivt, og actiondelene er medrivende og spændende. Undervejs flettes kærlighedsinteresser og moralske problemer ind i mixet, og det virker ret godt!

...Alle skuespillerne leverer gode solide præstationer, og især Gordon-Lewit er god som en ung Bruce Willis.
Man føler, at der noget på spil hele tiden, og eftersom tidsrejseelementet virker ret godt, er der flere scener, hvor det udnyttes habilt. Især i en scene, hvor en person amputeres i nutiden, så hans fremtidige jeg løbende mister lemmer, er særligt effektiv!Generelt leverer "Looper" varen, og underholder på et helt basalt plan. Den er original til et vist punkt, men der er ikke tale om en revolutionerende science fiction-film som "The Matrix" var det - alligevel må man overgive sig til filmens præmis!Alt i alt synes jeg, at filmen fungerer rigtigt godt og de få plothuller, der er, kan man nemt se gennem fingre med, især fordi filmens pointer er rigtig gode og fordi filmen virker både som actionfilm og kærlighedsfilm.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Looper


Produktionsår: 2012
Instruktion: Rian Johnson
Manuskript:
Komponist: Nathan Johnson
Fotograf: Steve Yedlin
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Pierce Gagnon, Qing Xu, Tracie Thoms, Frank Brennan, Garret Dillahunt, Nick Gomez, Marcus Hester, Jon Eyez.
Spilletid: 118 min
Filmstudie: DMG Entertainment

Detaljeret info om Looper på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Looper'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019