filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Klovn: The Movie

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Klovn: The Movie, Mikkel Nørgaard, film, plakat, poster, artwork

© TV2 Zulu

Af 22. dec. 2010

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Klovn: The MovieKlovn: The Movie on IMDb

3 kommentarer | Info om filmen | Trailer Klovn: The Movie Trailer

Stilsikker overførsel fra den lille skærm til det store lærred.

Serien, der kørte fra 2005 til 2009, har været en bragende succes, så hvorfor ikke fejre det med en biograffilm.Frank Hvam og Casper Christensen har gjort sig umage med at finde på nye tåkrummende situationer til 'Klovn: The Movie', og er langt hen ad vejen sluppet godt fra det.De to sociopater skal på kanotur eller tour de fiss', som Casper fortrækker at kalde den. Desværre for Casper tager Frank sin nevø med på turen for at overbevise en gravid Mia om hans faderegenskaber. En beslutning der ikke falder i god jord hos Casper, som frygter, at det går ud over hans chancer for at score. Caspers indvendinger fører imidlertid ingen vegne, og de tre drenge begiver sig ud i naturen, hvor pinlighederne står på lur.Fordelen ved en film som 'Klovn: The Movie' er, at den ikke skal bruge tid på at bygge karaktererne op. Vi kender dem ud og ind fra serien, og kan kaste os hovedkuls ud i pinlighederne. Og det bliver pinligt!De fleste jokes er under bæltestedet, og der er absolut ingen grænser for, hvad man udsættes for. Det handler kort sagt om at tæppebombe publikum med grænseoverskridende situationer, der er skiftevis forudsigelige, så man krummer tæer over det, man ved vil ske, eller overraskende, så man er ved at få colaen galt i halsen over de bramfri billeder.

... I forhold til serien er de mere raffinerede optrin skubbet til side af en mere chokerende og grov form for humor, der nok skal få dig til at grine, men ikke nødvendigvis af de rette årsager.
Jeg var på intet tidspunkt flad af grin, men kluklo gennem stort set hele filmen. 'Klovn: The Movie' er skam sjov, og publikum grinede hysterisk, men den er bare ikke så lårklaskende morsom, som jeg kunne have ønsket mig.


Det autentiske præg som i mine øjne er en af seriens største styrker må enkelte steder vige for lidt mere konstruerede fjollerier. Det er synd, men ændrer ikke ved, at det er lykkedes at forvandle en velfungerende komedieserie til en velfungerende komedie.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Klovn: The Movie


Produktionsår: 2010
Instruktion: Mikkel Nørgaard
Manuskript:
Komponist: Kristian Eidnes Andersen
Fotograf: Jacob Banke Olesen
Skuespillere: Iben Hjejle, Barbara Zatler, Casper Christensen, Frank Hvam, Jørgen Leth, Mia Lyhne, Medina, Marie Mondrup, Birgitte Geertsen, Bent Fabricius-Bjerre, Lars Hjortshøj, Heino Skovgård, Roger Kormind, Mads Lisby, Michael Carøe.
Spilletid: 94 min.
Filmstudie: TV2 Zulu

Detaljeret info om Klovn: The Movie på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Klovn: The Movie'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019