filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Kæledyrenes hemmelige liv

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Kæledyrenes hemmelige liv, Yarrow Cheney, Chris Renaud, The Secret Life of Pets, film, plakat, poster, artwork

© Dentsu

Af 1. aug. 2016

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Kæledyrenes hemmelige liv - The Secret Life of PetsKæledyrenes hemmelige liv on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Kæledyrenes hemmelige liv Trailer

Sjov og opfindsom tegnefilm.

Hvad mon dit kæledyr laver, når du ikke er hjemme. Sidder Fido trofast og venter foran døren til du sætter nøglen i? Er din kanin stadigvæk ved at gumle på den samme gulerod? Har din kat virkelig siddet og gloet på mennesker hele dagen?

Nix. Ingen af delene.

I Kæledyrenes hemmelige liv får vi nemlig et par sandheder at vide om vores kæledyr. Og de er ikke så lidt fantastiske. Og sjove.

Med en gennemgående munter tone, god historie og flot animation er Kæledyrenes hemmelige liv en af de bedre tegnefilm jeg har set i nyere tid.

... De mange forskellige dyr vi følger i en historie om venskab, farefulde opgør og kaningalskab er fint adskilte, så de hver især er mindeværdige.
Der er et par enkelte scener som fik den 4-årige til at skæve til mig, men ikke noget der for alvor skræmmer, da uhyggen hurtigt afløses af de mange skøre optrin, som filmen er fyldt med.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at der er blevet set et utal af youtube-videoer med diverse husdyr som forberedelse til filmens manuskript, der imponerer med mange sjove detaljer.

Der er i det hele taget en ganske god opfindsomhed i filmen, som er pacet perfekt og som hele tiden holdt min interesse fangen. Det er ikke alle tegnefilm man kan sige det om.

Der har været lidt sure opstød omkring historiens tætte bånd til Toy Story-filmene, hvor legetøj bliver levende, når deres ejere ikke er tilstede, men helt ærligt så betød det intet. Det giver tværtimod god mening, at fortælle historien med kæledyr, da de færreste ved, hvad deres dyr laver, når de er alene hjemme.

Kæledyrenes hemmelige liv er en fin lille film, der formår at underholde både store som små.

Og så er den herligt befriet for vammel Disney-musik ;-)Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Kæledyrenes hemmelige liv


Produktionsår: 2016
Alternativ titel: The Secret Life of Pets
Instruktion: Yarrow Cheney, Chris Renaud
Manuskript:
Komponist: Alexandre Desplat
Skuespillere: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Albert Brooks, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, Chris Renaud, Steve Coogan, Michael Beattie, Sandra Echeverría, Jaime Camil.
Spilletid: 87 min
Filmstudie: Dentsu

Detaljeret info om Kæledyrenes hemmelige liv på IMDBTilladt over 7

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Kæledyrenes hemmelige liv'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
The Predator
The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork
Der skal en vis portion selvtillid til for at bygge videre på en franchise, som begyndte med to gode film i henholdsvis 1987 og 1 ...
Læs anmeldelsen
The Equalizer 2
The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork
Den gamle 80er serie ligner ikke de indtil videre to film i Equalizer-serien. Den første film var intens og effektiv, og denne op ...
Læs anmeldelsen
The Meg
The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork
Film om hajer har af en eller anden grund altid fascineret filmgængere, naturligvis med Spielberg’s klassiker Jaws (1975) som y ...
Læs anmeldelsen
Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, film, plakat, poster, artwork Sicario: Day of the Soldado, Sicario 2: Soldado, Stefano Sollima, film, plakat, poster, artwork Skyscraper, Rawson Marshall Thurber, film, plakat, poster, artwork Hereditary, Ondskabens hus, Ari Aster, film, plakat, poster, artwork Den skyldige, The Guilty, Gustav Möller, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (26 film)

2018