filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Into the Storm

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Into the Storm, Steven Quale, film, plakat, poster, artwork

© Broken Road Productions

Af 22. aug. 2014

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til Into the StormInto the Storm on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Into the Storm Trailer

Bygninger, køretøjer og flyvemaskiner kastes manisk rundt i en film, der aldrig bliver andet end en storm i et glas vand.

Jeg var vild med traileren.

Endelig en katastrofefilm, der så ud til at være netop det, medrivende action med dramatiske effekter uden det store melodrama ved siden af.

Sådan skulle det ikke være – øv!

De sædvanlige stereotype figurer stod i kø for at belemre lærredet. Fra teenagenørden, der vil score den smukke jævnaldrende. Teenagerne som kæmper med forholdet til deres far, der grundet moderens død passer butikken selv, men har vanskeligt ved at relatere til sine sønner. Den skurkagtige vovehals, der bliver god til sidst. kærlighedsaffæren mellem de to hovedpersoner. Osv. osv. osv.

... Det er så formularisk, så kedeligt, så ligegyldigt, at man fra ca. 4 minutter inde i filmen, der i øvrigt skizofrent skifter mellem ”found footage”, håndholdt og almindelig kameraarbejde, mister interessen for det, der foregår på lærredet.
Ikke mindst for de 1-dimensionelle figurer, filmens manuskript fornærmer os med løbende.

Der er points for effekterne, de er vilde, og der løj traileren ikke. Det er superrealistisk lavet og man føler virkelig at stormen er en farlig modstander, der har altødelæggende karakter og er særdeles dødelig.

Men plottet er så tyndt, at det slet ikke kan engagere. Man keder sig og efter noget tid bliver effekterne også kedelige. Når den ene tåkrummende replik efter den anden leveres af de middelmådige skuespillere, må man erkende, at ”Into the Storm” ikke rigtig kommer op på katastrofe-klassikere som ”Towering Inferno” og ”Titanic” (ved godt, den også har visse mangler, meeeen!).

Den er LANGT fra, og det er en af de filmoplevelser jeg ville ønske, var blevet blæst ad h. til, inden jeg overhovedet satte mig ned.

Fornærmelig dårlig, fuldstændig ligegyldig og helt og aldeles spild af tid.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Into the Storm


Produktionsår: 2014
Instruktion: Steven Quale
Manuskript:
Komponist: Brian Tyler
Fotograf: Brian Pearson
Skuespillere: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Max Deacon, Nathan Kress, Alycia Debnam Carey, Arlen Escarpeta, Jeremy Sumpter, Lee Whittaker, Kyle Davis, Jon Reep, Scott Lawrence, David Drumm, Brandon Ruiter, Jimmy Groce.
Spilletid: 89 min
Filmstudie: Broken Road Productions

Detaljeret info om Into the Storm på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Into the Storm'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
The Predator
The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork
Der skal en vis portion selvtillid til for at bygge videre på en franchise, som begyndte med to gode film i henholdsvis 1987 og 1 ...
Læs anmeldelsen
The Equalizer 2
The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork
Den gamle 80er serie ligner ikke de indtil videre to film i Equalizer-serien. Den første film var intens og effektiv, og denne op ...
Læs anmeldelsen
The Meg
The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork
Film om hajer har af en eller anden grund altid fascineret filmgængere, naturligvis med Spielberg’s klassiker Jaws (1975) som y ...
Læs anmeldelsen
Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, film, plakat, poster, artwork Sicario: Day of the Soldado, Sicario 2: Soldado, Stefano Sollima, film, plakat, poster, artwork Skyscraper, Rawson Marshall Thurber, film, plakat, poster, artwork Hereditary, Ondskabens hus, Ari Aster, film, plakat, poster, artwork Den skyldige, The Guilty, Gustav Möller, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (26 film)

2018