filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Get Him To Greek

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Get Him To Greek, Nicholas Stoller, film, plakat, poster, artwork

© Universal Pictures

Af 24. okt. 2010

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Get Him To GreekGet Him To Greek on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Get Him To Greek Trailer

Fanger aldrig magien fra den første film.

Jeg vil så gerne kunne lide 'Get Him To Greek', for jeg elsker karaktererne, som filmen bygger videre på fra den glimrende 'Forgetting Sarah Marshall'. Det fungerer bare ikke rigtigt i denne omgang.'Get Him To Greek' fokuserer på rockstjernen Aldous Snow (Russel Brand), der i 'Forgetting Sarah Marshall' var en bifigur, men som nu er helt i front sammen med Jonah Hill, der også var med i nævnte film - blot i en anden rolle. Det kommer der et par gode grin ud af, men hvor 'Forgetting Sarah Marshall' blev holdt oppe af den gennemgående kærlighedshistorie tilsat stænk af vanvid, når Aldous Snow og de andre sjove bifigurer var med i billedet, er handlingen i denne omgang noget mere simpel.


Jonah Hills karakter Aaron Green skal kort fortalt eskortere Aldous Snow fra London til Los Angeles, hvor Aldous skal spille på The Greek. Et spillested, som 10 år tidligere dannede ramme om en skelsættende koncert med Aldous' band Infant Sorrow, hvis populariet er dalet gevaldigt siden. Håbet er at en jubilæumskoncert kan skabe fornyet interesse for bandet og Aldous, og at pladeselskabet kan score kassen på at sælge rettighederne til at sende koncerten live.Aaron får dog mere at se til end at nå flyet til tiden, da Aldous ikke længere er på vandvognen som i 'Forgetting Sarah Marshall', men vælter sig i både stoffer og alkohol. Aaron gør hvad han kan for at holde Aldous clean, men det er svært, når chefen (Sean Combs aka. P. Diddy) samtidig har bedt ham om at lefle for den fallerede rockstjerne. Det fører naturligvis til adskillige episoder i filmen, hvor Aaron og Aldous er mere end almindeligt høje sammen, og hvor de pubertære, latrinære og vulgære jokes står i kø. Det går over halvdelen af filmen faktisk med, og det er rigtig sjovt i nogle scener, men også pinligt umorsomt i andre.

...Værst bliver det dog i den sidste tredjedel, hvor alvoren pludselig sætter ind, og filmen når en konklusion, der ikke bare er forudsigelig, men også får korthuset til at falde sammen, da den læner sig op af en erkendelsesrejse mellem de to hovedpersoner, som aldrig rigtig finder sted.
Jovist, de oplever en masse skøre ting sammen, og Aaron og Aldous går igennem en krise med deres respektive kærester, men det er ikke nok til at man føler, at filmens karakterer bevæger sig fra et punkt til et andet. Dertil er den alt for fokuseret på enkeltstående jokes og alt for lidt på en god gennemgående historie.'Get Him To Greek' når ikke 'Forgetting Sarah Marshall' til sokkeholderne, og det er forbandet synd, for det er nogle fede karakterer den har at arbejde med. Den mangler blot den første films charme, gode historie og velbalancerede opbygning. Og det er jo temmelig vigtige ingredienser.Anmeldelsen er af den amerikanske DVD. Hvornår og hvilket format filmen kommer til Danmark i vides ikke.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Get Him To Greek


Produktionsår: 2010
Instruktion: Nicholas Stoller
Manuskript:
Komponist: Lyle Workman
Fotograf: Robert D. Yeoman
Skuespillere: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Tyler McKinney, Zoe Salmon, Lino Facioli, Lars Ulrich, Mario López, Pink, Billy Bush.
Spilletid: 109 min
Filmstudie: Universal Pictures

Detaljeret info om Get Him To Greek på IMDB

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Get Him To Greek'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019