filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Gangster Squad

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Gangster Squad, Ruben Fleischer, film, plakat, poster, artwork

© Langley Park Productions

Af 18. jan. 2013

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Gangster SquadGangster Squad on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Gangster Squad Trailer

Intet nyt under Los Angeles sol.

Der findes mange mindeværdige gangstere fra filmens verden. Robert de Niro som Al Capone i 'The Untouchables', Al Pacino som Tony Montana i 'Scarface' og Marlon Brando som Don Corleone i 'The Godfather' - for blot at nævne nogle få.Jeg ved ikke om Sean Penn har forsøgt at udødeliggøre sig selv i rollen som Mickey Cohen i 'Gangster Squad', men han giver den i hvert fald gas i rollen som østkystmafiabossen, der forsøger at overtage Los Angeles forbryderverden i slutningen af 1940'erne.Som modspil til Mickey Cohens aggressive og blodige fremfærd sammensætter Los Angeles politimester et hold af hårdkogte betjente, der skal gøre livet surt for gangsterbossen. Det udarter sig hurtigt til en regulær krig, hvor der ikke tages fanger, og hvor de personlige omkostninger for de involverede betjente er store.Lyder det bekendt? Det er der en god grund til.

... 'Gangster Squad' minder om en 'The Untouchables' light, men uden denne films emotionelle tyngde, overraskende historie og fantastiske skuespil - fra især Robert de Niro og Sean Connery.

Det er ikke fordi 'Gangster Squad' ikke er underholdende. Det er heller ikke fordi Sean Penns fæle overspil ødelægger filmen. Problemet er at filmen føles som én lang montage af veleksekverede actionscener, der med nød og næppe holdes sammen af et meget overfladisk billede af de familier, der står bag de kæmpende politimænd.'Gangster Squad' mangler en god historie. Den mangler overraskelser, der kan hæve den over det generiske plot, og den mangler nogle karakterer, som kan give historien et minimum af emotionel dybde, så det ikke føles så ligegyldigt, når de stereotype helte er i fare.'Gangster Squad' har med andre ord intet nyt at byde på, så selv om den underholder mildt efterlades man tom indeni. Uden noget mindeværdigt at tage med sig ud af biografen.Årets første store skuffelse.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Gangster Squad


Produktionsår: 2013
Instruktion: Ruben Fleischer
Manuskript:
Komponist: Steve Jablonsky
Fotograf: Dion Beebe
Skuespillere: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Hébert, Ambyr Childers, Josh Brolin, Mick Betancourt, Mac Brandt, Brandon Molale, Michael Papajohn, Jeff Wolfe, Anthony Molinari, Austin Highsmith, Ryan Gosling, Neil Koppel.
Spilletid: 113 min
Filmstudie: Langley Park Productions

Detaljeret info om Gangster Squad på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Gangster Squad'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019