filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Dumb and Dumber To

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Dumb and Dumber To, Bobby Farrelly, Peter Farrelly, Dum og dummere 2, film, plakat, poster, artwork

© Universal Pictures

Af 1. dec. 2014

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til Dumb and Dumber To - Dum og dummere 2Dumb and Dumber To on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Dumb and Dumber To Trailer

Dummest!

Farrely-brødrenes CV er ikke imponerende. De laver generelt film, der leverer sjove trailers, men deres film tjener uforholdsmæssigt meget set i forhold til kvaliteten, herunder bl.a. med titler som ”Vild med Mary” og naturligvis 1'eren af ”Dum og dummere”.En 1½ minuts trailer kan være sjov, fordi alt, hvad der er sjovt i deres film, kan opsummeres på den tid. Resten af deres film er tåkrummende, studendikos og udelukkende baseret på stupide gags, der leveres uden timing og hvis ordforråd som regel er dybt placeret på bunden af et lokum.

... Farrely-brødrenes film er ikke sjove, de er bare pinlige og det er sørgeligt at denne type film stadig kan trække tilskuere.
De havde muligvis forventet en endnu større succes, men faktum er at filmen havde en imponerende åbningsweekend i USA, så det er næppe sidste gang vi får de to idioter at se.Carrey er en sjov mand, det fornægter sig ikke, og hans komiske timing og talent er bestemt til stede i filmen, men kun ganske få steder. Generelt overspilles filmen fælt af alle skuespillere, og det virker ikke engang som om de har det sjovt med at lave filmen. Filmen lugter af jagten på mere guld, og den virker mest af alt som en serie ”gags”, der er klippet sammen, og hvor kun et begrænset fåtal er sjove.Kun ganske få gange griner man reelt, og ellers sidder man med knuder på sine tæer og græmmes over, hvor dumt et manuskript kan være og hvor ligegyldig og plat humor har lov til at være.Filmen fortjener ikke mere omtale, lad den dø i stilhed og lad os i stedet glæde os til nye komedier i den ånd, der er kommet de senere år og lade denne genre af studendikos underholdning hvile i fred fremover.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Dumb and Dumber To


Produktionsår: 2014
Alternativ titel: Dum og dummere 2
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Manuskript:
Komponist: Empire of the Sun
Fotograf: Matthew F. Leonetti
Skuespillere: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden, Rachel Melvin, Steve Tom, Don Lake, Patricia French, Kathleen Turner, Gregory Fears, Bill Murray, Tembi Locke, Paul Blackthorne, Brady Bluhm, Eddie Shin.
Spilletid: 109 min
Filmstudie: Universal Pictures

Detaljeret info om Dumb and Dumber To på IMDBTilladt over 7

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Dumb and Dumber To'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019