filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Captain America: The Winter Soldier

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Captain America: The Winter Soldier, Anthony Russo, Joe Russo, Joss Whedon, film, plakat, poster, artwork

© Marvel Entertainment

Af 7. apr. 2014

Karakter 5 ud af 6 stjerner (Meget god) til Captain America: The Winter SoldierCaptain America: The Winter Soldier on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer Captain America: The Winter Soldier Trailer

Actionmættet og anderledes bud på en superheltefilm formår at sparke Captain America i samme liga som Thor, Iron Man og The Avengers.

Jeg var ikke stor fan af etteren. Den var kedelig og uinteressant, selvom den var særdeles flot udført. Den led meget under, at den skulle foregå under 2. verdenskrig og at dens helt – beklager! – er den absolut mest uinteressante af superheltene i Avengers. Bevares, Captain America kan da noget med et skjold og han kan både dele øretæver ud og tage en del slag selv, men hans appel ligger nok mest i hans ”all-american patriotisme”, og det virker altså bedre ”over there” end her, hvor vi er lidt mere skeptiske overfor det amerikanske flag.Men med det sagt, så er denne to'er en væsentlig forbedring.Ikke mere 2. verdenskrig, ikke mere af den (til at starte med i hvert fald!) forfærdelige uniform i flagets farver. Captain America er blevet voksen, han er stadig ret awesome med et skjold , men denne gang kæmper han mod større fjender end standardiserede nazister i et kedeligt og uinspireret plot.

... Der er noget på spil i denne film, og plottet er faktisk særdeles spændende, om end lidt forudsigeligt undervejs, men hey, det er jo en superheltefilm, det må de gerne være.
Chris Evans er stadig, som han også var det i 1'eren, perfekt i rollen som pumpet supersoldat, og han understøttes fint af en stramt beklædt Scarlett Johannssen i rollen som Black Widow. Det er hæsblæsende action, som vi kender det i sidste halvdel af filmen, men filmens første halvdel lægger en thriller-bund, der fungerer godt med det vilde ridt, der følger.Plottet er velgennemtænkt og spændende, actiondelene fungerer godt, og der er enkelte ganske forrygende af dem undervejs. Filmen virker helstøbt.Robert Redford er med i en rolle, der er ganske oplagt til ham, og han spiller selvfølgelig godt og giver også en slags star-quality til hele superhelte franchisen – det er fedt, når store gamle koryfæer vil være med til at lege.Marvel har for alvor gearet op til Avengers 2 med denne film. Deres samlede produktion til dato har kun enkelte svipsere, og allerflest hits, og det må siges at være en imponerende bedrift Marvel har udført ved at overføre sine succesfulde tegneserier til celluloid - faktisk uden at hverken fans eller andre udenforstående har vendt ryggen til."Captain America: The Winter Soldier" er en gedigen og spændende actionfilm, et godt bud på solid superhelteunderholdning og i særdeleshed endnu et godt kapitel i Marvels supersaga indtil nu.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Captain America: The Winter Soldier


Produktionsår: 2014
Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo, Joss Whedon
Manuskript:
Komponist: Henry Jackman
Fotograf: Trent Opaloch
Skuespillere: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Maximiliano Hernández, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Toby Jones, Stan Lee, Callan Mulvey, Jenny Agutter.
Spilletid: 136 min
Filmstudie: Marvel Entertainment

Detaljeret info om Captain America: The Winter Soldier på IMDBTilladt over 11

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Captain America: The Winter Soldier'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019