filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Annabelle 2: Skabelsen

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Annabelle 2: Skabelsen, David F. Sandberg, Annabelle: Creation, film, plakat, poster, artwork

© Atomic Monster

Af 21. aug. 2017

Karakter 3 ud af 6 stjerner (Middelmådig eller kedelig) til Annabelle 2: Skabelsen - Annabelle: CreationAnnabelle 2: Skabelsen on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Annabelle 2: Skabelsen Trailer

Ujævn gyser formår ikke at løfte sig fra dyndet og ender som en metervare uden bid!

De to Conjuring film fra de senere år er nogle af de bedre gyserfilm, der er kommet i mange år. Den første formåede at skabe en solid stemning og forlod sig ikke på chokeffekter men derimod et solidt plot og en særdeles dyster og creepy stemning, mens opfølgeren ligeledes formåede at levere uhygge ved at lade os føle stemningen.

Den første Annabelle, en prequel til de to Conjuring-film, har jeg slet ikke set, da det virkede som et klart forsøg på at kapitalisere på de to første films succes og originalitet, og filmen blev da også slagtet af anmeldere og fans!

Nu er der kommet en 4. film i serien, en prequel til en prequel. Det lyder dumt, og spild af tid, men da et flertal af anmeldere og visse fans udtrykte, at der faktisk var tale om en relativt vellykket film, der i øvrigt kunne stå alene uden at have set den første, gav jeg den en chance.
 

... Først var jeg ret opslugt af universet, 50’ernes USA, en dukkemager der mister sin datter og en meget creepy atmosfære med adskillige forældreløse piger, der skal finde et hjem i det hus, som danner rammen for historien.


Annabelle 2: Skabelsen tager sig faktisk tid til at bygge historien op, og selvom der er visse chokeffekter undervejs, så læner den sig okay op af stemningen i de to første film. Stemningen kan man føle, der er ikke rart i huset og der er noget ondt, der huserer. Først stille og roligt og så mere og mere voldsomt, som filmen skrider frem. Og det er her, filmen mister pusten!

Filmen forfalder mere og mere til billige effekter, chok og en overfortælling, hvor alle detaljer udpensles og forklares i dybden, noget, der simpelthen sløver pacingen i filmen og gør den meget ujævn.

Filmens første halvdel er ganske underholdende, men som filmen skrider frem og mister fokus, bliver den mere og mere ligegyldig, og ender som en bagatel, en metervare, der ikke kan forventes salg i i det lange løb!Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Annabelle 2: Skabelsen


Produktionsår: 2017
Alternativ titel: Annabelle: Creation
Instruktion: David F. Sandberg
Manuskript:
Komponist: Benjamin Wallfisch
Fotograf: Maxime Alexandre
Skuespillere: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto, Brad Greenquist, Lulu Wilson, Talitha Bateman, Stephanie Sigman, Mark Bramhall, Grace Fulton, Philippa Coulthard, Tayler Buck, Lou Lou Safran, Joseph Bishara, Alicia Vela-Bailey, Lotta Losten.
Spilletid: 109 min
Filmstudie: Atomic Monster

Detaljeret info om Annabelle 2: Skabelsen på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Annabelle 2: Skabelsen'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019