filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

Anchorman 2: The Legend Continues

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

Anchorman 2: The Legend Continues, Adam McKay, Anchorman 2: Fortsat flimmer på skærmen, film, plakat, poster, artwork

© Paramount Pictures

Af 3. feb. 2014

Karakter 4 ud af 6 stjerner (God) til Anchorman 2: The Legend Continues - Anchorman 2: Fortsat flimmer på skærmenAnchorman 2: The Legend Continues on IMDb

Skriv kommentar | Info om filmen | Trailer Anchorman 2: The Legend Continues Trailer

Veloplagt, sjov og med bid i – Anchorman 2 er en særdeles værdig opfølger til etteren.

Etteren var ret sjov, med ganske mange mindeværdige og åndsvage scener. Filmen virkede på et basalt plan og har efterfølgende opnået kultstatus flere steder. Den var lidt for lang og forsøgte at tilføje historier, der ikke var nødvendige. Filmens præmis om 4 mandschauvenistiske og smådumme journalister i 70'ernes mediebillede var faktisk tilstrækkeligt, og i den henseende fungerede etteren perfekt.

Nu er der kommet en to'er, og den er meget sjovere end etteren.

Den forsøger ikke at være mere end en ”screwballkomedie”, og den er fyldt med fantastisk sjove scener og skøre påfund. Ydermere tager den slet ikke sig selv seriøst og tillader helt at gakke ud nogen gange, især slutningen er forrygende og helt sindssyg, men det virker.

... Der er især i slutningen massevis af fantastiske cameos, og hele vejen igennem klasker mig sig på lårene i takt med, at hovedpersonerne bliver dummere og dummere.
Filmens historie er helt banal, men faktisk ikke uden bid.

Det er en klar løftet pegefinger til nutidens mediebillede, hvor ligegyldige historier og sensationsjournalistik vælter al seriøs journalistik af banen. Fokus er i dag KUN på seertal, og derfor må (top)historierne fange og underholde i stedet for reelt at informere og afdække. Nutidens facebook-twitter-instagram tendens er tydelig og vores hang til hurtige (ligegyldige!) nyheder udsættes for kraftig satire undervejs.

Det klæder filmen at have dette seriøse islæt, der bliver sat kraftigt på spidsen af resten af filmens skøre ideer.

Jeg var rigtig godt underholdt, og skønt filmen varede næsten 2 timer, virkede det ikke sådan.

Den kunne godt undervejs trænge til en opstramning, men alt i alt er det en super sjov film, som giver mange klask på lårene og tårer i øjnene, når latteren ruller.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

Anchorman 2: The Legend Continues


Produktionsår: 2013
Alternativ titel: Anchorman 2: Fortsat flimmer på skærmen
Instruktion: Adam McKay
Manuskript:
Komponist: Andrew Feltenstein, John Nau
Fotograf: Patrick Capone
Skuespillere: Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate, Dylan Baker, Meagan Good, Judah Nelson, James Marsden, Greg Kinnear, Josh Lawson, Kristen Wiig, Fred Willard, Chris Parnell, Harrison Ford.
Spilletid: 119 min
Filmstudie: Paramount Pictures

Detaljeret info om Anchorman 2: The Legend Continues på IMDBTilladt over 7

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'Anchorman 2: The Legend Continues'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
The Predator
The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork
Der skal en vis portion selvtillid til for at bygge videre på en franchise, som begyndte med to gode film i henholdsvis 1987 og 1 ...
Læs anmeldelsen
The Equalizer 2
The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork
Den gamle 80er serie ligner ikke de indtil videre to film i Equalizer-serien. Den første film var intens og effektiv, og denne op ...
Læs anmeldelsen
The Meg
The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork
Film om hajer har af en eller anden grund altid fascineret filmgængere, naturligvis med Spielberg’s klassiker Jaws (1975) som y ...
Læs anmeldelsen
Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, film, plakat, poster, artwork Sicario: Day of the Soldado, Sicario 2: Soldado, Stefano Sollima, film, plakat, poster, artwork Skyscraper, Rawson Marshall Thurber, film, plakat, poster, artwork Hereditary, Ondskabens hus, Ari Aster, film, plakat, poster, artwork Den skyldige, The Guilty, Gustav Möller, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (26 film)

2018