filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

A Good Day to Die Hard

filmkorn.dk grafik kolonDEN FILM GAD VI IKKE SE, FORDI ...

A Good Day to Die Hard, John Moore, Die Hard 5, film, plakat, poster, artwork

© Dune Entertainment

Af 13. feb. 2013

3 kommentarer | Info om filmen | Trailer A Good Day to Die Hard Trailer

Vi er overbeviste om, at A Good Day to Die Hard er spild af tid.

Dette er ikke en anmeldelse, men en kort argumentation for, hvorfor du IKKE skal spilde tiden på at se "A Good Day to Die Hard". Forudindtaget? Ja! For sjov? Til dels. Vi mener faktisk at kunne gennemskue filmens manglende kvaliteter ud fra trailer, plotbeskrivelse, skuespiller(!) og instruktør. Lad os komme i gang ...Lad mig straks slå fast; jeg elsker de to første "Die Hard"-film, men jeg gider simpelthen ikke spilde tiden på kalkuleret og halvhjertet Hollywood-ramasjang, som "A Good Day to Die Hard" oser langt væk af at være. Jamen du har jo ikke set filmen, hvordan kan du vide den er dårlig?! For det første fordi Bruce Willis' karriere er i sit livs efterår (hov hov, hvad med Moonrise Kingdom?), og for det andet fordi "A Good Day to Die Hard" er instrueret af en talentløs herre ved navn John Moore.Moores CV indeholder bl.a. makværker som "Max Payne" og den uhyggeligt dårlige genindspilning af Richard Donners horrorklassiker "The Omen". Moore er en sand mester ud i generisk larme-action. Du ved; den slags, hvor lærredet konstant er én stor eksplosion og lyden er skruet op til 11. Det er kedeligt hr. Moore, kedeligt! Hvem fanden kan finde på at hyre den mand til at få Die Hard-franchisen tilbage på rette spor efter PG13-brøleren "Live Free or Die Hard"?

... Plottet i "A Good Day to Die Hard" lyder som noget fra en 80'er-film - ikke at det automatisk er en dårlig ting - du ved noget i retningen af, at nogle russere vil stjæle uran, så de kan bygge atombomber og true hele verden. Zzzzzz! Boring! Find på noget nyt!
Og for lige at vende tilbage til Bruce Willis; hvornår har den mand sidst været med i en ordentlig film (hov hov, hvad med Moonrise Kingdom?). Enten er han ligeglad med sin karriere, eller også har han været mere styret af held end forstand i starten af sin karriere. Nok om ham!Lad dog noget friskt blod komme til. F.eks. Jai Courtney som spiller John McClanes søn. Han imponerede mig først gang i tv-serien "Spartacus", hvor hans intense spil fik ham på min skuespillere-det-er-værd-at-holde-øje-med-liste. Siden har jeg set ham i "Jack Reacher", hvor hans evne til at brænde igennem lærredet var langt mere interessant end selve filmen, og nu dummer han sig så (igen) ved at vælge "A Good Day to Die Hard" som sin næste karriereskubber. Ain't gonna happen! Bedre held næste gang. Og nu gider jeg ikke bruge mere tid på en film jeg alligevel ikke gider se ... hvor er Alan Rickman, når man behøver ham?!filmkorn.dk grafik kolonINFO

A Good Day to Die Hard


Produktionsår: 2013
Alternativ titel: Die Hard 5
Instruktion: John Moore
Manuskript:
Komponist: Marco Beltrami
Fotograf: Jonathan Sela
Skuespillere: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead, Yuliya Snigir, Radivoje Bukvic, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Sergei Kolesnikov, Roman Luknár, Zolee Ganxsta, Péter Takátsy, Pasha D. Lychnikoff, Megalyn Echikunwoke, Melissa Tang.
Spilletid: 97 min
Filmstudie: Dune Entertainment

Detaljeret info om A Good Day to Die Hard på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til 'A Good Day to Die Hard'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019