filmkorndk

Vi bliver MEGA glade, hvis du Liker vores side.

3 Days to Kill

filmkorn.dk grafik kolonFILMANMELDELSE

3 Days to Kill, McG, film, plakat, poster, artwork

© 3DTK

Af 9. maj. 2014

Karakter 1 ud af 6 stjerner (Tragisk) til 3 Days to Kill3 Days to Kill on IMDb

1 kommentarer | Info om filmen | Trailer 3 Days to Kill Trailer

3 Days to Kill er usædvanligt dårlig.

Luc Besson har nået et nyt lavpunkt med “3 Days to Kill”, hvor Kevin Costners star quality alene ikke kan redde årets indtil videre dårligste film.Det starter nu ellers meget godt, med en ganske effektiv åbningsscene, hvor den aldrende agent Ethan Renner viser at han slår en proper næve og forstår at håndtere et håndvåben. Vi lærer samtidig, at han har en forsømt datter, som han forsøger at ønske tillykke over telefonen mens kuglerne fyger om ørene.Efterfølgende går det kun ned ad bakke. McG, som har instrueret, har ikke begreb om, hvad det er for en film han har med at gøre. Er det en komedie, et familiedrama, en spionthriller eller en unødigt voldelig actionfilm? Alle ingredienserne er der nemlig, men de hænger på ingen måde sammen og giver da slet ikke mening.Humoren er pinligt dårlig. Musikken der understøtter de humoristiske optrin ligeså.

... De sentimentale møder mellem far og datter er sovset ind i sødsuppemusik og de klicheprægede optrin, der skal vise, at farmand er der for sin datter, er ikke ligefrem skrevet med fornyelse for øje.
Kevin Costner gør det såmænd ganske godt, og det samme gælder hans datter spillet af Hailee Steinfeld. Amber Heard er derimod ulideligt kikset, som den kolde CIA-agent Vivi Delay, der orkestrerer Ethans sidste job, hvor gevinsten er et prototypeserum, der måske kan give Ethan nogle flere måneder at leve i. Han er nemlig dødeligt syg af kræft og øjner chancen for et lidt længere liv, som han vil spendere med datteren.“3 Days to Kill” en af de dårligste film jeg har set i lang tid.Den er uoriginal, umorsom, usammenhængende og i den grad ulideligt kedelig.Det ved jeg, du kan gøre bedre Costner.Din vurdering:

filmkorn.dk grafik kolonINFO

3 Days to Kill


Produktionsår: 2014
Instruktion: McG
Manuskript:
Komponist: Guillaume Roussel
Fotograf: Thierry Arbogast
Skuespillere: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Tómas Lemarquis, Richard Sammel, Marc Andréoni, Bruno Ricci, Jonas Bloquet, Eriq Ebouaney, Joakhim Sigue, Alison Valence, Big John, Michaël Vander-Meiren, Paolo Calia.
Spilletid: 117 min | Taiwan:101 min | 123 min (Extended Edition)
Filmstudie: 3DTK

Detaljeret info om 3 Days to Kill på IMDBTilladt over 15

filmkorn.dk grafik kolonKOMMENTARER

Skriv kommentar til '3 Days to Kill'.


Navn


Spamkontrol - skriv tallet 4 med bogstaver: 

Kommentar


E-mail - bliv opdateret ved nye indlæg i denne tråd.
Frivilligt felt! - din e-mail benyttes kun til denne service.


filmkorn.dk - Info og kontaktoplysninger

Hvem er vi?
Filmkorn.dk er en seriøs hobbyblog bestyret af de to højpandede filmentusiaster Hugger og Gabriel. Bloggen blev startet i 2009 under navnet navlefnuller.dk

Hvorfor filmkorn?
Det kan synes underligt, at kalde en filmside for filmkorn i en tid, hvor de analoge filmmedier er på kraftigt tilbagetog. Og så alligevel ikke; for det digitale filmmedie bruges sjovt nok ikke kun til at skabe klinisk perfekte billeder, men også til at manipulere med de digitale pixels, som må siges at være filmkornets afløser. Foto-apps som Instagram o.lign. er blevet kæmpe successer fordi de giver brugeren mulighed for at genskabe fordums tids analoge kendetegn, som bl.a. er filmkornet.

Filmkornet lever med andre ord i bedste velgående og bygger på underlig vis bro mellem de gamle og de nye medier. Se blot de mange foraer på internettet, hvor voldsomme diskussioner finder sted, hver eneste gang en filmklassiker er blevet digitalt restaureret, og teknikerne har formastet sig til at fjerne alt, hvad der kan minde om filmkorn i billedet. Den diskussion vil vi nu ikke gå ind i. Vi vil blot konstatere, at filmkornet åbenbart er kommet for at blive.

Hvad vil vi?
På filmkorn.dk vil vi anmelde film, og vi vil diskutere film. Vi håber du vil være med til at skabe et interessant site ved at kommentere vores skriblerier.

Filmkorn.dk er et hobbyprojekt, så forvent ikke en uudtømmelig kilde af anmeldelser, men en hyggelig, lille side, hvor vi skriver om film, når tiden er til det, og når vi synes, der er noget interessant at skrive om.

Hvordan anmelder vi?
Som udgangspunkt ud fra værkets præmisser og kvalitetsmæssige håndværk.
Vi vurderer en film i forhold til genre og formål - er der lagt op til underholdning eller eftertænksomhed og hvordan klarer filmen sig på disse punkter. En anmeldelse vil altid være en subjektiv vurdering - husk det!

Karakterskala:


Fremragende


Meget god


God


Middelmådig eller kedelig


Dårlig


Umådeligt dårlig

Reklamer:
Dem gør vi os ikke rigtigt i. Vi tjener ingen penge på vores anmeldelser. Vi skriver dem udelukkende for sjov - fordi film interesserer os.

Copyright:
Al tekst på siden tilhører de oprindelige forfattere som angivet ved hver enkelt artikel. Du må gerne citere fra filmkorn.dk med kildeangivelse.
Billeder brugt i anmeldelser og lignende tilhører de respektive udgivere i henhold til loven om ophavsret.

Kontakt os:
Ønsker du at kontakte os, kan du skrive en mail til os.

Filmkorn RSS-feed

Blogdesign ©, håndkodning og SEO af Peter Gabriel.

Redaktør: Peter Gabriel.

Optimized for Safari and Firefox web browsers [Valid RSS] 

 
A Star Is Born
A Star Is Born, Bradley Cooper, film, plakat, poster, artwork
A Star Is Born er et remake af et remake af et remake. Ja, Hollywood er ikke særligt opfindsomme længere, og man graver dybere o ...
Læs anmeldelsen
Aquaman
Aquaman, James Wan, film, plakat, poster, artwork
Der lægges hårdt ud med en alt for stramt klippet forhistorie om Aquamans forældre, der i Temuera Morrisons og Nicole Kidmans f ...
Læs anmeldelsen
Den tid på året
Den tid på året, Paprika Steen, film, plakat, poster, artwork
Dysfuktionalitet er ligeså synonymt med jul som brunkager og gløgg. Jeg tror ikke der findes nogen, der ikke kan genkende mi ...
Læs anmeldelsen
Overlord, Julius Avery, film, plakat, poster, artwork Halloween, David Gordon Green, film, plakat, poster, artwork The Predator, Shane Black, film, plakat, poster, artwork The Equalizer 2, Antoine Fuqua, film, plakat, poster, artwork The Meg, Megalodon, Jon Turteltaub, film, plakat, poster, artwork Mission: Impossible - Fallout, MI6, Christopher McQuarrie, film, plakat, poster, artwork

Karakter-gennemsnit (0 film)

2019